Oeh la la: ex-Bachelor Thomas deelt steamy Insta-kiekjes

Oh my...

Chantal Janzen kan de summerbody van Thomas van der Vlugt wel waarderen, want na een naakt-covershoot voor haar tijdschrift &C in mei met de presentator, werden er nu weer een aantal steamy kiekjes van hem geschoten.

Een jaar geleden besloot Thomas zijn leven helemaal om te gooien, toen hij werd gevraagd om een covershoot voor de Men’s Health te doen. Trainen, goed eten en een gezonde levensstijl werden zijn motto. Dat wierp toen zijn vruchten af, maar nog altijd ziet de presentator er goed uit. Dat blijkt wel weer uit de foto’s die hij vandaag deelde op zijn Instagram.

Een schaarsgeklede Thomas probeert uit alle macht zijn handdoekje om te houden en dat lukt hem nog maar nét. Oeh la la! Binnenkort kunnen we de foto’s spotten in &C, als we de caption van de post mogen geloven.

Bachelor

We kennen Thomas natuurlijk van StukTV en zijn deelname aan De Bachelor, waar hij en Merel er samen met elkaar vandoor gingen. Al een tijdje klonken er rumours dat Thomas en Merel niet meer samen zouden zijn. Helaas heeft de geruchtenmolen het bij het juiste eind gehad, want op Instagram liet Merel een tijd terug weten dat het over is tussen haar en Thomas. “Het voelt voor mij als een nachtmerrie waar ik niet uit wakker word. En ik ga kapot. Thomas en ik zijn niet meer samen”, vertelde ze.

Ook Thomas reageerde via Instagram op de breuk. “We hebben ruim een half jaar met elkaar gedatet, mooie tripjes beleefd, veel momenten samen gedeeld en enorm veel gelachen. Helaas lopen dingen soms anders dan dat je in eerste instantie voor ogen hebt.”

Bron: Instagram @thooootje | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws