Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Hilarisch! Monica Geuze, Danique Bossers en Romee Strijd doen Housewives na

'Real Housewives of Ibiza 🤩'

Monica Geuze is heerlijk aan het genieten van een welverdiende vakantie op het zonnige Ibiza. Samen met beste vriendin Danique Bossers heeft ze haar koffers gepakt naar het Spaanse eiland. Maar al snel zijn ze niet langer met z'n tweeën, want Danique heeft nog een gast uitgenodigd voor de girlstrip, namelijk topmodel Romee Strijd. Op TikTok deelt Monica een hilarische video waarin ze de Real Housewives nadoen.

Beste vriendinnen

Dat Monica en Danique al jaren lang beste vriendinnen zijn is ons niet ontgaan. De besties kletsen over het lekkerste eten, vriendinnen ruzies, zwangerschap en elkaars (ex)vriendjes tijdens een mukbang in de auto. Ze hebben samen de sieradencollectie MeauxMeaux gelanceerd én maken regelmatig samen verschillende tripjes. En nu zijn de twee weer samen op Ibiza. "Beste spontane girlstrip ever 💞", schrijft Danique bij een prachtig kiekje op Instagram.

Girlstrip

Maar Monica en Danique zijn niet lang met z'n tweeën, want bestie Danique heeft nog iemand meegenomen naar het zonnige en geliefde eiland. Mommy én topmodel Romee Strijd is namelijk ook gearriveerd op Ibiza. Ze kletsen bij, lunchen, nemen een ijsbad, pakken gezellige terrasjes en genieten van het uitzicht vanuit hun appartement.

Ook deelt Monica een paar hilarische video's op TikTok dat het drietal een ruziescène uit de serie The Real Housewives of Amsterdam naspelen. "Real Housewives of Ibiza 🤩", grapt de presentatrice bij een van de video's. "POV: je BFF brengt ineens een nieuwe vriendin naar de girlstrip." We love it!

@monicageuzeReal Housewives of Ibiza🤩♬ origineel geluid - Maria Tailor

@monicageuzeDe kat gruwelijk veel geld betaald voor deze cameo♬ The Real Housewives of Amsterdam - Videoland

Enthousiaste reacties

Dat Monica onwijs leuke content deelt op TikTok is haar followers niet ontgaan. De video stroomt over van enthousiaste reacties. Zo schrijft Real Housewive Maria Tailor zelf: "😂😂😂 te leuk!" Beautyadviser Jerrel Baumann reageert met "HAHA i need a show with you guys." Een andere volger deelt: "Romee Strijd en Monica Geuze is echt een duo die ik nodig had" en twee andere fans laten weten: "Kan dit aub een dagelijkse serie worden. Ik leef hiervoor! 😂", "Love deze trio." Ha!

Bron: RTL Nieuws, TikTok @monicageuze | Beeld: NL Beeld