Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Zien! De intro van The Real Housewives of Amsterdam seizoen 2

'De kaarten zijn opnieuw geschud, maar ik blijf de queen of hearts', zegt een van de dames.

Het is bijna zover: het nieuwe seizoen van The Real Housewives of Amsterdam staat op het punt van beginnen. Videoland deelde eerder deze maand al een trailer boordevol drama, maar vandaag krijgen we ook een spectaculaire intro te zien. Hierin stellen alle dames zich kort voor met een wel heel pakkende quote.

De Housewives

In een nieuwe reeks afleveringen keren Djamila CelinaCherry-Ann PersonHella Huizinga, Maria TailorKimmylien Nguyen en Susanna Klibansky weer terug. Sheila Bergeik gaan we dit seizoen niet meer terugzien, maar er is wél een hele leuke nieuwe housewife die haar intrede maakt: niemand minder dan Tamara Elbaz! Over haar entree in de serie zei ze in gesprek met Grazia: “Ik vond het toch wat lastig, omdat we toch aardig wat struggles hadden onderling.”

Pakkende quotes

De dames hebben ieder zo hun eigen charme, en dat is ook te zien in de intro-video die Videoland vandaag deelt. Ze stellen zichzelf namelijk kort voor met een anekdote. "Champagne in de ene hand, ambitie in de ander. Mommy has it all", opent Cherry-Ann. "Ik sta bekend om mijn pittige mening. I love spicy", zegt Kimmylien.

Vervolgens zien we Tamara. "Mijn gezicht is een raadsel, maar mijn mening is altijd glashelder", zegt ze. "In een wereld vol kitsch, ben ik de kunst", roept Susanna in het volgende stukje, gevolgd door Djamila: "De kaarten zijn opnieuw geschud, maar ik blijf de queen of hearts", zegt ze. "Amsterdam is goudeerlijk en onbetaalbaar. Net als ik", vervolgt Maria. Hella sluit de video af: "Ik ben forty, flirty en helemaal fabulous", aldus de partyplanner. Oeh!

Aanstaande donderdag gaat het nieuwe seizoen van de populaire serie van start. "Nieuw seizoen, nieuwe quotes! ✨ The Real Housewives of Amsterdam is vanaf 26 oktober elke donderdag te zien. #RHOAMS" We can't wait! 

Bron: Instagram @videolandonline | Beeld: Mark Engelen/Rob Jacobs