Dit zijn de beauty favourites van Danique Bossers

'Deze crème is echt een lifechanger'

Elke maand neemt Grazia een kijkje in het badkamerkastje van een BN’er. In de nieuwste Grazia deelt Danique Bossers haar all-time beauty favourites. Benieuwd wat haar favorieten zijn? Lees hieronder alvast een voorproefje.

1. Favoriete geur

“Dit is oprecht de lekkerste parfum die er bestaat. Het leuke van deze geur is dat hij zich op elke huid weer anders ontwikkelt. Soms loop ter iemand voorbij en dan denk ik: zó, da’s een lekker geurtje! En als ik dan vraag welke geur het is, is het altijd Molecule 01.”

Molecule 01 €140 (100 ml) Escentric Molecules via Skins.nl

2. Favoriete budgetproduct

“Mensen vragen me vaak wat ik voor m’n wenkbrauwen gebruik en dat is een echte budgettopper. Al jaren gebruik ik namelijk het wenkbrauwpotlood van Essence. Ik probeer heus weleens andere producten, maar ik grijp toch steeds terug naar deze. Je brengt ’m makkelijk aan en de kleur blijft lekker lang zitten. Ook het borsteltje is handig. Daarmee kam ik m’n wenkbrauwen nog even door en dan zitten ze voor de hele dag goed.”

Essence
Eyebrow Designer 02 Brown €1,79 Essence

3. Favoriete moisturizer

“Al van jongs af aan heb ik getobd met mijn huid. Ik heb last van eczeem, ook in mijn gezicht wat voor nare droge plekken zorgt. Elk merk heb ik geprobeerd: van de apotheek tot drogist en van goedkoop naar duur. Tot ik bij deze crème van La Mer uitkwam, wat een lifechanger! Ik liep in Spanje in een winkelcentrum en gebruikte niets, omdat ik weer veel last had van mijn eczeem. Toen zag ik deze staan. Natuurlijk kende ik de goede verhalen erover, maar door de prijs was ik wat terughoudend. Omdat ik het helemaal zat was, heb ik ’m toen toch gekocht en ik zag mijn huid binnen een week veranderen. Bizar! De droge plekken verdwenen, mijn huid werd gladder en egaler. Sindsdien gebruik ik deze crème elke dag. Zo blij mee.”

Crème de la Mer €190 (30ml) La Mer

Favoriete traditie

Enne, nu we het toch over favorieten hebben, moeten we ook even Daniques favoriete verjaardagstraditie delen. Vandaag, 1 september, is Danique jarig! En wie jarig is trakteert. Daarom geeft Danique op haar verjaardag altijd het aantal jaar dat ze wordt in korting. Aangezien ze vandaag 31 is geworden, krijg je dus tijdens haar birthday weekend 31% korting op de gehele collectie van Most Wanted! Hoe leuk!

Danique

Benieuwd naar welke producten Danique gebruikt om veel volume in haar lokken te krijgen en andere beautyfavorieten? Je leest ’t in de nieuwste Grazia. Nu in de winkel.

Tekst: Babette Dessing | Beeld: Most Wanted

Laatste nieuws