Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Te leuk! Gaby Blaaser herenigd met Jim Bakkum

'Terug in de tijd'

Gaby Blaaser is dolgelukkig met lover Robin en hun kleine meid, en ook Jim Bakkum en Bettina Holwerda zijn al jaren happy together en hebben een gezinnetje. Maarre, back in the days waren Jim en Gaby hét showbizzkoppel van Nederland. Onlangs waren ze weer even herenigd, zo deelt Gaby op Instagram.

Relatie

Van 2003 tot 2006 hadden Gaby en Jim een relatie. In die tijd wilde ieder meisje Gaby zijn en keek menig Nederlandse jongen op tegen Jim. Hoewel het dus een droomkoppel leek, zijn de twee na drie jaar samen uit elkaar gegaan om hun eigen pad te volgen. Inmiddels hebben zowel Gaby als Jim hun geluk apart van elkaar gevonden, en kunnen ze nog steeds onwijs met elkaar lachen om die goede, oude tijd samen. Zo deelde Jim in de periode dat Gaby meedeed aan De Bachelorette een throwback naar hun romance.

"Gisteren was De Bachelorette te zien. En werd ik getagd in deze foto. En er werd me ineens iets heel duidelijk; Gaby, je had goud in handen destijds. Als je dat maar goed beseft. 😎 #stijlisniettekoop", grapte de zanger bij onderstaande foto.

Terug in de tijd

Gisteren deelde Gaby een serie foto's op Instagram met daarin een recap van de afgelopen tijd. En guess what? De tortelduifjes van toen waren weer even herenigd! "Terug in de tijd 😍", schrijft Gaby bij de foto waar ze allebei lachend opstaan. Te leuk!

De twee kunnen het duidelijk nog erg goed met elkaar vinden. Verder zijn ze beide heel gelukkig met hun eigen gezinnetje. Gaby is samen met haar vriend Robin, met wie ze in juni voor het eerst ouders werd van dochtertje Isabella. Jim is al heel wat jaren samen met Bettina. Samen hebben ze inmiddels drie kindjes, Lux, Posy en Molly.

Nog een hereniging

De hereniging met Jim is overigens niet de enige die we de afgelopen tijd bij Gaby voorbij zagen komen. Onlangs deelde ze namelijk al een toen en nu-foto met Tim Murck. Tim was haar tegenspeler in Spangas, de serie waarin ze haar acteerdebuut maakte als Jolé (en waar Tim de rol van haar lover Barry speelde). De twee waren weer – voor een nog onbekende reden – terug op het Spangalis-college. Wait, what?

Dan rust natuurlijk alleen nog maar de vraag: waarom zijn de twee terug in de school waar heel wat jaren terug hun carrière begon? Dat is voor ons helaas nog een vraag en voor hun een weet. Wel deelde Gaby in haar stories dat ze een rondje aan het lopen was door de school heen, mét cameraploeg. Komt er wellicht een reünie? Voor nu is het nog eventjes gissen, maar wij zijn in ieder geval héél erg benieuwd!

Bron: Instagram @gaby.blaaser, Grazia archief | Beeld: NL Beeld