Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Imad in tranen na laatste kampvuur in Love Island

'Zoals jullie allemaal weten – heb ik net zoals velen van jullie – een bepaalde rugzak uit mijn verleden mee'

We zitten midden in het nieuwe seizoen van Love Island en iedere dag gebeurt er wel weer iets nieuws om over na te praten. Dat gold ook voor de aflevering van gisteren, want daar deed Lena een opvallende onthulling, met heftige gevolgen.

Herkoppeling

Gisteravond was het in Love Island weer tijd voor de gevreesde herkoppeling. Presentatoren Holly Mae Brood en Viktor Verhulst kwamen weer langs in de villa om de kandidaten te herkoppelen. Voordat het kiesproces begint doen de presentatoren altijd een rondje hoe het met iedereen gaat. Lena vertelde meteen dat ze eigenlijk 'gemengde gevoelens' had.

"Zoals jullie allemaal weten – heb ik net zoals velen van jullie – een bepaalde rugzak uit mijn verleden mee", begint Lena te vertellen. "Ik merk dat naast de supermooie momenten met jullie, want ik ben hier heel dankbaar voor, echt oprecht jullie zijn allemaal schatjes."

Vrijwillig naar huis

Maar de mindere momenten zijn heel zwaar voor Lena, geeft ze aan. "Ik ben een persoon die heel vaak aan een ander denkt en heel vaak bezig is met hoe iedereen zich in de groep voelt. Ik denk dat het belangrijk is dat ik nu aan mezelf denk. Ik denk dat het beter is dat ik nu terug naar mijn hondje ga", aldus Lena.

De groep reageerde geschokt op de aankondiging van Lena en Imad barstte in tranen uit. Hij besloot dan ook dat hij met Lena mee naar huis wil. "Ik had het niet zien aankomen”, zegt hij geëmotioneerd. "Ik heb hier iemand gevonden die mij supergoed heeft laten voelen en waar ik gevoelens voor heb. Zoals ik tijdens het laatste vuurkorf zei: ‘Als wij moeten vertrekken, dan gaan we samen’. Ik heb het gevoel dat ik al alles heb gewonnen, dankzij haar”, stelt hij. Aahw!

Bron: Newsmonkey | Beeld: Love Island

Showbizz
  • Imad en Lena