Love Islands Nycole: ‘Spijt dat ik me niet voor anderen heb opengesteld’

'Ik ben heel loyaal als ik met iemand date'

Het Love Island-avontuur van Nycole liep anders dan ze had verwacht. Ze vormde bijna vanaf het begin een koppel met Jonna en had ze geen oog voor anderen. Nu haar relatie met Jonna niet werkte, heeft ze spijt dat ze zich niet meer openstelde voor andere heren.

Jonna

Nycole en Jonna bouwden tijdens hun deelname aan Love Island een mooie band op. Het ging zo goed tussen de twee dat Jonna Nycole tijdens de final date vroeg om ‘zijn meisje’ te worden. Nycole wilde niets liever en gaf met een dikke kus antwoord op zijn vraag: “Ik wil graag jouw vriendinnetje zijn.”

Als koppel gingen de twee de finale in, maar helaas zette Nycole bij thuiskomst een punt achter hun relatie.

Spijt

Tijdens een Q&A vroegen followers onlangs aan Nycole of ze ergens spijt van had tijdens haar deelname. Ze reageerde hierop met dat ze spijt had dat ze zich niet voor anderen had opengesteld, maar wat bedoelde ze daar verder mee? “Ik ben heel loyaal als ik met iemand date. Dus ook als we alleen nog maar in de talking stage zitten. Daar heb ik spijt van”, deelt Nycole als we met haar bellen.

“Achteraf had ik toch moeten proberen om me ook voor andere singles open te stellen. En dan bedoel ik niet iemand specifiek hoor”, vervolgt Nycole.  “Als ik me meer had opengesteld voor anderen, was mijn verhaal misschien anders gelopen.”

All Stars-editie

Love Island UK kondigde onlangs aan dat er een All Stars-seizoen komt. Aan dit seizoen doen allemaal oud-deelnemers van Love Island mee. Zou Nycole ervoor openstaan om nog een keer mee te doen aan Love Island? “Ik weet het niet”, lacht ze. “I think I would, maar dat is nu nog te vroeg om te zeggen. Maar waarom niet? Ik denk dat ik er wel voor zou openstaan.”

Beeld: Love Island/RTL

Laatste nieuws