Nycole vertelt openhartig over echte reden van breuk met Jonna

'Het stapelt op uiteindelijk'

De laatste aflevering van Love Island was pas net geweest, of de eerste break-up van een koppel werd al bekendgemaakt. 48 uur na de finale van het realityprogramma lieten Nycole en Jonna weten niet langer met elkaar verder te gaan. Na Jonna’s reactie reageert nu ook Nycole openhartig over de echte reden van de onverwachtse breuk.

Openhartige reactie van Nycole

Hoewel Nycole niets liever wilde dan het vriendinnetje van Jonna zijn, lag er helaas geen lang en gelukkig samenzijn in het verschiet. In een nieuwe aflevering van Back From The Island is Nycole te gast en vertelt ze openhartig over de echte reden van de onverwachtse breuk met Jonna.

“Nycole, Nycole, Nycole… Waar is Jonna?”, vraagt Farja Farvadin, aka Fawry not Sawry. “Jonna is thuis”, reageert Nycole. “Wat is er precies gebeurd tussen jullie?”, vraagt hij vervolgens. “Ja er is niet echt veel speciaals gebeurd. Er is niet dat hij iets heeft gedaan buiten de villa, iets ergs ofzo met een ander meisje, waardoor het klaar is. Maar je leeft daar zo in een bubbel. Je bent 24 uur met elkaar, dus wanneer je terugkomt in de realiteit en je blikt terug op wat er allemaal is gezegd…” vertelt Nycole.

Beelden

“Maar is dat in een paar dagen gebeurd? Hoe komt die omslag ineens?” vraagt Fawry. “Kijk, je merkt natuurlijk wel dingen op wanneer je met iemand in een relatie zit waar je niet van houdt. Maar je vindt diegene zo leuk, dat je denkt: oké misschien overdrijf ik een beetje. Hij was echt een heel lieve jongen hoor, daar niet van. Maar bepaalde dingen…” stelt de brunette. “Zoals wat? Je kunt gewoon eerlijk zijn”, zegt Fawry. Nycole legt uit dat ze na het terugzien van de beelden er anders naar is gaan kijken. “Jonna zei blijkbaar tegen Thirza: ‘er is een nog een houten deur’. Er is wel een ‘deur’ maar die is van hout. Maar toen hij terug kwam van Casa Amor had hij dat niet gezegd. Snap je wat ik bedoel? Hij zei alleen dat hij met haar had gekust, maar niet dat hij nog aan het twijfelen was tussen ons twee. Dat zei hij niet. Dat waren uitspraken die ik niet hoorde. En ook hoe ik mezelf ging verantwoorden naar hem toe na die movie night, toen ik daar naar terugkeek, dacht ik: ‘dat zou ik normaal nooit zo doen.'”

Break-up

“Ben je niet gewoon een beetje opvliegerig geweest? En heel kort door de bocht? En gedacht in een opwelling: ik maak het nu uit?” vraagt Fawry. “Het stapelt op uiteindelijk. Ik zat vier jaar lang in een relatie. Ik heb vier jaar lang al beleefd van oké, zo kan het zijn als het niet werkt en je forceert het. Ik wil het niet weer hebben”, deelt Nycole.

Wanneer Fawry Jonna’s reactie voorleest, reageert ze meteen. “Ik vind het heel erg. Ik zei ook tegen hem: ‘ik wil je helemaal niet kwetsen, maar het is juist erger als ik met jou blijf niet voor de juiste redenen’. Dus ik heb liever dat het nu klaar is, dat we allebei ons leven kunnen herpakken”, aldus Nycole. “Hoe ging het gesprek tussen jullie?”, vraagt Fawry. “Het was wel een beetje raar. We waren heel erg close, we waren lovey-dovey de hele tijd.” Vervolgens stelt Fawry de vraag wanneer het gesprek heeft plaatsgevonden. “Vanochtend?” “Ja”, reageert Nycole stellig. “Aan de telefoon?” “Ja”, antwoordt ze.

“Dus de enige reden waarom het niet heeft gewerkt tussen jullie is omdat jij de beelden hebt teruggekeken en hebt gedacht: dit gaat gewoon niet werken voor mij”, vraagt Fawry. “Ja, en daarom was mijn gevoel naar hem toe in het echt heel anders”, bevestigt Nycole.

Jonna’s reactie

Voor Jonna kwam de break-up echter onverwachts. Hij reageerde met weinig woorden op Instagram over de verdrietige situatie. “Hoe makkelijk en snel een sprookje kan veranderen in een nachtmerrie”, deelde hij in zijn Instagram Stories. Later gaf hij in een live-video iets meer uitleg. “De beelden in Casa Amor vond ze niet leuk. Ze is bang geworden dat ik haar zou kwetsen. Ik wou haar nog de tijd en ruimte geven die ze nodig had, maar deze ochtend heeft ze de knoop doorgehakt”, vertelt hij. “Toen we nog in Tenerife waren was alles goed, maar zodra we terug thuis waren was alles anders. Ik zag het niét aankomen.”

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Jasper Suyk

Laatste nieuws