Jonna reageert op onverwachtse break-up met Nycole

'Ik zag echt een powerkoppel in ons'

Het was misschien wel de snelste break-up ooit in Love Island. Twee dagen na de finale van het realityprogramma zetten Nycole en Jonna een punt achter hun relatie. Voor Jonna kwam het allemaal onverwachts en ook hij reageert nu op Instagram op de verdrietige situatie.

Ware liefde

Ondanks dat de romance tussen Nycole en Jonna de nodige ups en downs heeft gekend, verlieten de twee de villa met ware liefde. Maar twee dagen na de finale van Love Island kwam er helaas al verdrietig nieuws uit realityland. Op Instagram Stories deelde Nycole gisteren dat zij en Jonna zonder elkaar verder gaan.

Break-up

Hoewel Nycole niets liever wilde dan het vriendinnetje van Jonna zijn, lag er helaas geen lang en gelukkig samenzijn in het verschiet. Tijdens het verblijf op Love Island zien en horen de kijkers welke gevoelens er gedeeld worden door de Islanders. Maar als Islander zelf heb je geen idee hoe je als koppel overkomt op tv en zie je de beelden pas later terug. Hierdoor ontstaan er bij de meeste koppels nóg meer romantische gevoelens, maar bij Nycole en Jonna gebeurde het tegenovergestelde.

Nycole deelde op Instagram dat ze zich niet fijn voelt bij de uitspraken van Jonna die ze heeft gehoord na het terugzien van de beelden. “Ook wil ik eerlijk tegenover mezelf blijven en Jonna. Daarom wil ik niemand aan het lijntje houden en nu nog voor de ‘show’ bij hem blijven, want daar voel ik me niet goed bij”, schreef de Islander. “Verder waardeer ik alle mooie momenten met Jonna en zal hij altijd een speciaal plekje in mijn hart hebben ❤️.”

Reactie van Jonna

Voor Jonna kwam de break-up echter onverwachts. Hij reageert met weinig woorden op Instagram over de verdrietige situatie. “Hoe makkelijk en snel een sprookje kan veranderen in een nachtmerrie”, deelde hij in zijn Instagram Stories. Gisteravond gaf hij in een live-video iets meer uitleg. “De beelden in Casa Amor vond ze niet leuk. Ze is bang geworden dat ik haar zou kwetsen. Ik wou haar nog de tijd en ruimte geven die ze nodig had, maar deze ochtend heeft ze de knoop doorgehakt”, vertelt hij. “Toen we nog in Tenerife waren was alles goed, maar zodra we terug thuis waren was alles anders. Ik zag het niét aankomen.” Toch gooit hij de deur niet voor haar dicht. “Mijn gevoelens voor Nycole zijn nog niet weg. Ik zag echt een powerkoppel in ons. Maar of het nog goed komt? Dat hang van haar af. Maar ik ben geen hond of jojo.”

Dat Jonna er verdrietig om is, is wel duidelijk. Gelukkig is er verder geen ruzie en hopelijk gaan de twee als goede vrienden verder. Sterkte!

Bron: Grazia archief, Love Reality, Instagram @jonnatshinkobo | Beeld: Love Island/RTL

Laatste nieuws