Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Jim Bakkum over Verliefd op Bali: ‘Meer dan een liefdesverhaal’

De acteurs vertellen hoe de opnames gingen en wat we van de film kunnen verwachten.

Voor de gloednieuwe film Verliefd op Bali heeft regisseur Johan Nijenhuis weer een sterrencast verzameld. Aan RTL Boulevard vertellen ze wat we van de derde Verliefde op-film kunnen verwachten en hoe de opnames op het Indonesische eiland eraan toe gingen.

Verliefd op Bali

Na Verliefd op Ibiza en Verliefd op Cuba kunnen we ons opmaken voor een nieuwe Verliefd op-film. Dit keer reisde de cast af naar het Indonesische eiland Bali. "Bij de titel dacht ik: 'Verliefd op Bali? Oh, weer zo'n Verliefd op', dat dacht ik stiekem, biecht Soy Kroon op. "Maar toen las ik het script en dacht ik, dit wordt echt een hele hele hele superleuke film", vertelt de acteur. Ook Jim Bakkum werd enthousiast toen hij het script las. "Het verhaal in deze sprak me gewoon echt wel aan, dat het gewoon iets meer is dan een liefdesverhaal", legt hij uit.

Maar waar gaat Verliefd op Bali dan precies over? "Het gaat over een twee dochters en een moeder die teruggaan naar Bali om oma uit te strooien", vertelt Nadja Hupscher. "Ze krijgen allemaal een love interest", vult Edwin Jonker aan. "Maar het is ook een verhaal over roots en over erkennen waar je vandaan komt", aldus Nadja.

Opnames in de tropen

Die roots liggen dit keer in een tropisch regenwoud, op het prachtige Bali. Enne, over die locatie hebben de acteurs niks te klagen. "Het is echt een grote droom", aldus Jim. "Ik vind het wel lekker", zegt ook Juultje Tielemans. "Dat het hier is en niet op Schiermonnikoog", lacht ze. Maar filmen in de tropen heeft ook een keerzijde, geeft Edwin toe. "Soms gaat de wekker ook wel om vier uur 's nachts en dan moet je eruit. Soms is het ook wel 35 of 36 graden, en voor je gevoel 45 graden, maar dat is allemaal prima."

Mooie herinneringen

Tussen de opnames door heeft de cast natuurlijk ook vrije tijd, en die besteden ze vooral aan leuke activiteiten ondernemen met elkaar. "Ik heb iets heel leuks en moois mee mogen maken met de mannen", vertelt Anouk Maas. "We zijn in een buggy gaan rijden. Ik heb ook vreselijk gelachen met Jim", blikt ze terug. "We verloren een wiel, iemand verloor z'n telefoon..." lacht Jim. "We zijn ook naar een waterval gegaan en hebben daar gezwommen", gaat Anouk verder. "Niemand stond daar, geen influencers, niemand", vult Jim aan. "Het is gewoon heel bijzonder om op zo'n eiland te zijn met z'n allen en dan zoiets mee te maken." Klinkt inderdaad niet verkeerd, Jim. Wij zijn heel benieuwd naar het eindresultaat van de film!

Bron: RTL Boulevard | Beeld: NL Beeld