Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Gaby Blaaser had ‘mega snelle’ bevalling: ‘Het was magisch’

'Wat voor gevoel je krijgt als je ineens een kindje op je borst hebt, dat kende ik echt niet'

Echte Meisjes in de Jungle 2023

Een week geleden zijn Gaby Blaaser en lover Robin de trotse ouders geworden van dochtertje Isabella. In de middagshow van Radio 538 belde Frank Dane de kersverse moeder om te vragen hoe het nu met haar en de kleine gaat, en hoe de bevalling ging.

Snelle bevalling

13 juni kwam de kleine Isabella ter wereld. "Op de uitgerekende datum. Het is een dametje van de tijd, daar hou ik wel van", vertelt Gaby vrolijk aan de telefoon. Natuurlijk wil Frank, die zelf ook vader is, weten hoe de bevalling is gegaan. "Dat ging mega snel. Het is in drie uur en drie kwartier gebeurd", vertelt Gaby. "Thuis op de bank. Alles wat ik niet wilde zeg maar", voegt ze er lachend aan toe. Maar dat mocht de pret niet drukken. "Het was magisch." De presentatrice wilde eigenlijk niet thuis bevallen, maar er was simpelweg geen tijd meer om naar het ziekenhuis te gaan. "Het was erg intens, maar het was heel mooi om mee te maken."

Kraamtranen

"En dan nu de kraamtranen, die horen er toch een beetje bij. (...) Ik heb ze zeker", vervolgt ze. "Er huilt een hondje bij de buren, die hoor ik piepen, daar kan ik ook wel om janken. Het is verschrikkelijk", lacht de actrice, die volop geniet van het moederschap. "Wat voor gevoel je krijgt als je ineens een kindje op je borst hebt, dat kende ik echt niet en dat had ik ook nooit van mezelf gedacht." Het eerste moment met kleine Isabella was dan ook enorm bijzonder. "Ik vond het zó onwerkelijk, ik kan het gewoon niet uitleggen."

Met z'n drieën

En nu is er ineens iemand bij thuis en vormen ze een gezin met z'n drieën. "Dat vind ik wel heel gezellig", stelt Gaby. Of ze ieder kwartier even bij de kleine meid gaat kijken? "Och, ik ben verschrikkelijk. Mijn vriend wordt gek. Als ze op bed ligt ga ik tien keer vragen: 'Zit het dekentje goed? Zit dat goed?'. Alsof ik hem in twijfel trek, maar dat is absoluut niet het geval, hij is een talent, nog beter dan ik. Maar ik ben echt heel erg, ik hoor alles, ik wil alles zien, echt verschrikkelijk", lacht ze. Maar de newly parents zitten vooral op een heel grote roze wolk. "We zijn aan het genieten. Het is allemaal een beetje wennen. Ik had nog nooit een luier verschoond, maar het gaat me best goed af."

Bron: Radio 538, RTL Boulevard | Beeld: NL Beeld

Showbizz
  • NLD/Amsterdam/20230106 - 'Echte Meisjes In De Jungle' viewing party! Fotograaf: BrunoPress / ArjoFrank Fotografie Op de foto: Gaby Blaaser