Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Gaby Blaaser deelt té lieve Spangas 'toen en nu'-foto met oude bekende

Wat zou dit betekenen?

We maakten kennis met Gaby Blaaser tijdens haar acteerdebuut als Jolé in de populaire serie Spangas. In deze serie had ze een relatie met Barry, gespeeld door Tim Murck. Fans van het programma hoopten dan ook eindeloos dat de twee in real life ook een relatie met elkaar zouden hebben. Helaas is dat sprookje nooit uitgekomen, máár waren de twee recent wel met elkaar herenigd – óp het Spangalis-college. Waah!

Spangas

Als 21-jarige jonge bloem kroop Gaby in de rol van haar personage Jolé. Tim daarentegen was iets ouder. "Ik was niet zo jong als iedereen dacht hé, ik was daar al 26", vertelde hij eerder in een YouTube-video waarin hij samen met Gaby naar oude video's van Spangas kijkt. Toch bleek het liefdessprookje van Barry en Jolé ook niet zo mooi te zijn in de serie, en gingen ze uiteindelijk hun eigen weg.

Toen en nu

Toch is het altijd leuk om de oude Spangas-helden weer samen te zien, toch? En goed nieuws! Want dat was ook recent weer het geval. Gaby en Tim waren namelijk weer – voor een nog onbekende reden – terug op het Spangalis-college. Wait, what?

Gaby deelt in haar Instagram-stories namelijk een 'toen en nu'-foto van haar en Tim samen. Enne, de twee zijn geen spat verandert! "Spangas, Barry & Jolé", staat er bij de story.

Komt er een reünie?

Dan rust natuurlijk alleen nog maar de vraag: waarom zijn de twee terug in de school waar heel wat jaren terug hun carrière begon? Dat is voor ons helaas nog een vraag en voor hun een weet. Wel deelde Gaby in haar stories dat ze een rondje aan het lopen was door de school heen, mét cameraploeg. Komt er wellicht een reünie? Voor nu is het nog eventjes gissen, maar wij zijn in ieder geval héél erg benieuwd!

Bron: Instagram @gaby.blaaser | Beeld: NL Beeld