Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Te leuk: Mascha en Gregor lanceren eigen podcast

'It is live! Onze podcast over 20 jaar samen zijn, relatie, liefde en alles wat daarbij komt kijken!'

Leuk nieuws voor Mascha Feoktistova en Gregor van Vlierden! De twee hebben namelijk hun eigen podcast op gelanceerd. In Mascha en Gregor vertelt het stel over hun 20 jaar samenzijn en kunnen volgers luisteren naar verhalen omtrent het thema relaties en liefde.

Business babe

Mascha is een echte business babe en onderneemt al sinds 2009. Toen begon ze met haar beautyblog genaamd Beautygloss, wat uitgroeide tot een van de grootsten van Nederland. Een aantal jaren geleden zette ze een punt achter het bloggen en verlegde ze de focus naar video en vloggen. Haar YouTube-kanalen Beautygloss en Vloggloss zijn nog steeds ontzettend groot, maar inmiddels heeft ze nog veel meer projecten lopen. Zo heeft ze haar eigen Mascha Planner, een eigen huis in Amerika samen met hubby Gregor – die ze ook verhuren – en natuurlijk een groot platform op Instagram.

Ook heeft Mascha drie boeken geschreven en is ze in juli 2020 moeder geworden van dochtertje Mila. Inmiddels is ze een bekende influencer en ondernemer en heeft ze een glansrijke carrière op haar naam staan. Hoewel ze zich inmiddels niet meer alleen focust op beauty, en ook heel veel anderen dingen doet, begint ze nu samen met Gregor een podcast: Mascha en Gregor. Hoe leuk!

Eigen podcast

Op Instagram deelt het stel met een leuk kiekje het heugelijke nieuws: "It is live! Onze podcast over 20 jaar samen zijn, relatie, liefde en alles wat daarbij komt kijken! Check de link in mijn bio ❤️", schrijven ze onder de post. De eerste aflevering 20 Jaar samen: het verhaal van onze ontmoeting is zaterdag online gekomen, waarin ze vertellen hoe ze elkaar hebben leren kennen. De komende tijd zullen er nog meer afleveringen online komen. Wij zijn benieuwd!

Enthousiaste reacties

De lancering van hun eigen podcast levert veel enthousiaste reacties op. "Oooh! 🔥 ik zet hem zo op! 😍", "Goals hoor 🔥😍" en "Ooh wat leuk! Ik ga zeker luisteren! 🙌😍❤️", schrijven volgers. Ook Anna Nooshin reageert met: "Yaaayyy" en Noor de Groot laat hartjes achter.

Mascha en Gregor is te beluisteren via Spotify en te bekijken met beeld via YouTube. 

Bron: Instagram @beautygloss | Beeld: NL Beeld