Mascha Feoktistova en haar man Gregor delen groot nieuws: ‘Zo dankbaar’

'Onze droom is uitgekomen.'

Mascha Feoktistova en haar man, Gregor van Vlierden, hebben er nooit een geheim van gemaakt dat ze Amerika een geweldig land vinden. Hun droom is nu uitgekomen: op Instagram heeft Mascha bekendgemaakt dat ze een huis hebben gekocht in Orlando.

Een droom

Mascha deelde twee foto’s op Instagram: eentje waarop ze met Gregor bij het huis poseert en eentje waarop ze samen met de makelaar te zien zijn. “WE HEBBEN EEN HUIS IN AMERIKA GEKOCHT! Oh my god wat een droom”, schrijft ze erbij.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Mascha Feoktistova (@beautygloss)

“Zo dankbaar dat dit kan en dat onze droom is uitgekomen”, vervolgt Mascha. Ze vertelt erbij dat het gekochte huis niet alleen hun vakantiehuis, maar ook dat van anderen zal zijn. Ze zijn namelijk van plan om het huis te gaan verhuren. Het huis is al meerdere keren in vlogs van Mascha voorbijgekomen, dus trouwe kijkers hebben er al stukjes van gezien. “Het was voor ons ook ZO leuk om te zien hoe enthousiast iedereen in de comments was/is over het huis. Toen we dit online zetten, hadden we hem natuurlijk al gekocht. Maar je VOELT gewoon dat dit hem is”, aldus Mascha.

Heel enthousiast

De mijlpaal levert veel enthousiaste reacties op. “Yaaaayyyyy!!!!❤️❤️❤️”, schrijft Queen of Jetlags. “Amaaaazing!!! Gefeliciteerd ❤️🙌”, aldus Monica Geuze. De komende tijd zullen we in de vlogs van Mascha zien hoe het huis wordt omgetoverd tot een echt vakantieparadijsje. Wij houden het zeker in de gaten!

Bron: Instagram Mascha | Beeld: BrunoPress, Instagram Mascha

Laatste nieuws