Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Dit zijn de 5 favoriete parfums van Mascha Feoktistova

De beauty deelt haar ultieme favorieten.

Mascha Feoktistova begon haar carrière ooit als beautyblogger. Hoewel ze zich inmiddels niet meer alleen focust op beauty, en ook heel veel andere dingen doet, heeft ze nog steeds een grote liefde voor parfums. In een nieuwe video bespreekt Mascha daarom haar parfumcollectie en deelt ze haar vijf ultieme favorieten.

Parfumcollectie

In een nieuwe video op YouTube bespreekt Mascha, aka Beautygloss, haar volledige parfumcollectie. De beauty deelt dat ze 'ooit een stash heeft gehad van honderden parfums', maar inmiddels is die collectie flink uitgedund en heeft ze alleen nog geurtjes die ze ook daadwerkelijk gebruikt. En daar zitten zowel luxe geuren tussen als geurtjes van ZARA, zo vertelt ze. "Mijn smaak is over het algemeen fris en bloemig", zegt Mascha over haar voorkeur.

https://www.youtube.com/watch?v=eeATUrwFEtk&ab_channel=beautygloss

Trouwparfum

De volledige video waarin Mascha haar parfumcollectie deelt, kun je hierboven zien. Op Instagram heeft ze daarnaast een korte variant van de video gedeeld, waarin haar vijf ultieme favorieten te zien zijn. Als eerste is dat Miss Dior Eau de Parfum. Een geur die 'heel bijzonder' is voor Mascha, zo vertelt ze in haar video. "Dit is mijn trouwgeur geweest", deelt ze. "Deze geur had ik op bij de bruiloft. Dat blijft natuurlijk forever speciaal."

Signature geur

Een andere favoriet van Mascha is Ange ou Démon Le Secret Eau de Parfum van Givenchy. Dit noemt ze bovendien haar signature geur. "Als ze die ruiken, moeten ze aan jou denken. Bij mij is dat al langer dan tien jaar dit parfum", stelt ze. "Als ik 'm op heb, zeggen mensen: ja, dit is gewoon Mascha." Oeh!

Andere favorieten

Verder is nummer 68 van Sol de Janeiro een absolute favoriet van Mascha. Geen parfum, maar een bodysplash. "Ik doe hem 's ochtends op en het is gewoon net zo sterk als een goede parfum", zegt ze daarover. Love by Kilian Don’t be Shy is "een van de meest luxe" parfums uit haar collectie. "Zo mooi, zo lekker. Dit is echt een uitgaansgeur. Die doe ik alleen op als ik een feestje heb", aldus Mascha. En tot slot: Replica Bubble Bath Eau de Toilette van Maison Margiela. "Ruikt gewoon naar zacht, mild water. Het is zó lekker."

Bron: Instagram en YouTube Beautygloss | Beeld: NL Beeld