Leslie Keijzer heeft angst overwonnen: ‘Het is gewoon gelukt!’

'Nu tijd voor een drankje en beide bijkomen van de zenuwen'

Leslie Keijzer kan haar hart ophalen, want de Echte Gooische Moeder heeft eindelijk een angst overwonnen waar ze jarenlang last van had. Op Instagram deelt ze trots een foto samen met bestie Florine Hofstee.

Vliegangst

Leslie durfde jarenlang niet te vliegen, maar onlangs heeft ze de stoute schoenen aangetrokken en is ze toch in het vliegtuig gestapt. En dat mag gevierd worden! Leslie deelt een kiekje vanaf Ibiza airport samen met Florine Hofstee. “💕BESTFRIENDS TOGETHER💕”, luidt de caption.

“Het is gewoon gelukt!! Na zes jaar niet meer durven te vliegen heb ik vandaag voor het eerst weer gevlogen!”, schrijft Leslie enthousiast. Florine stond klaar met een spandoek om Leslie te verwelkomen op het eiland. “Met spandoek en ballonnen stond ze op mij te wachten hoor!!♥️ (Wij noemen elkaar al zolang we kennen: Krissie, dus vandaar deze naam op het spandoek) 🥰 Nu tijd voor een drankje en beide bijkomen van de zenuwen😅🥂”, aldus Leslie.

De andere Echte Gooische Moeders, Bo en Kimberly zijn megatrots op Leslie. “Super trots!”, reageert Kimberly in de comments. Bo schrijft: “Hou effe op! Dit MEEEEEN je niet! Zo trots op jou!”

Boek schrijven

Leslie kan dus behoorlijk trots op zichzelf zijn, maar niet alleen omdat ze deze angst heeft overwonnen. Onlangs deelde ze namelijk nog een leuk nieuwtje met haar volgers. “📖✨IK GA EEN BOEK SCHRIJVEN! Wooow, knijp mij even! Ik kan het zelf nog niet helemaal geloven🥹”, deelde ze vorige maand op Instagram. “Eindelijk is het tijd om mijn diepste gevoelens en ervaringen te delen over mijn (postnatale) depressie. Met dit boek hoop ik mijn persoonlijke, volledige verhaal te vertellen, niet alleen voor de moeders die mijn verhaal herkennen, maar juist om mijn verhaal te vertellen aan mensen die dit niet herkennen en om het taboe te doorbreken. Ik ga jullie meenemen in het schrijfproces de komende maanden.” Wat leuk!

Bron: Instagram @leslie_keijzer | Beeld: NL Beeld

Laatste nieuws