Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Oeh la la! Love Islands Vanity heeft een nieuwe vriend

'Ik zie je graag liefie, ik ben gek op je'

Vanity was een van de knappe singles tijdens het laatste seizoen van Love Island. Vanity had goede hoop de liefde te vinden, maar helaas mocht het avontuur niet baten voor de blondine. Eenmaal terug in België heeft Cupido echter alsnog raak geschoten, want Vanity deelt op Instagram dat ze een vriend heeft!

Avontuur

Vanity kijkt terug op een prachtig avontuur, zo deelde ze met Grazia. “Ik heb het avontuur heel positief ervaren en ik heb echt genoten." Ondanks dat ze tijdens Love Island niet de liefde heeft gevodnen vond ze het een leuke ervaring. "Uiteindelijk ben ik toch heel blij dat ik het avontuur ben aangegaan. Een van de mooiste momenten in mijn leven is dat ik de mensen in de villa heb leren kennen, en voor nu ben ik heel blij dat ik weer bij mijn vriendinnetjes ben. Het is dus alleen maar positief!”

Nieuwe vriend

In de villa vormde Vanity een koppel met Thymo en Zoran, maar bij beide jongens miste ze toch iets. Het lijkt erop dat ze die missing piece nu toch bij iemand gevonden heeft, want Vanity is in love! Op Instagram deelde ze dit weekend lieve kiekjes van haar nieuwe lover, genaamd Yoran.

"Lieve schatjes, het moment waar jullie allemaal op hebben gewacht net als ik, is aangebroken", schrijft Vanity in de caption bij de post. "Ik heb eindelijk de liefde gevonden waarop ik zo verliefd ben dat ik heel mijn leven met hem wil delen en dat zou ik zeker niet zomaar zeggen. De mensen die mijn goed kennen weten dat ik niet echt de makkelijkste ben. Ik ben heel kieskeurig en moet echt al iemand heel leuk vinden om een relatie aan te gaan", legt Vanity uit.

Verliefd

Ze vertelt dat ze Yoran al een tijdje kende en dat het meteen goed met hem klikte. "Ik voelde me altijd goed bij hem en alles klikte goed. Het leek alsof we elkaar al langer kenden, zo goed voelde ik me bij hem. Ik had nooit gedacht dat het ooit iets ging worden", vervolgt ze.

Nadat Vanity terugkwam van Love Island heeft Vanity hem weer een paar keer gesproken en gezien. "De klik werd sterker en de gevoelens werden steeds meer. Zonder dat ik het wist was ik verliefd op hem. Iets wat totaal uit het niets kwam en wat ik nooit had verwacht." Vanity eindigt de post met dat haar Love Island-avontuur toch nog een mooi einde had en dat dit ook het begin iets van iets moois. "Ik zie je graag liefie, ik ben gek op je!", aldus de realityster. Aahw!

Bron: Instagram @vanitydierickx | Beeld: Love Island