Love Islands Vanity: ‘Ik ga Jonna enorm missen’

Awh!

Vanity vond dan niet de liefde tijdens haar deelname aan Love Island, maar maakte wel veel mooie vriendschappen. Aan Grazia vertelt de Islander dan ook ze een aantal mensen enorm zal missen.

Missen

Wie of wat Vanity het meest zal missen nu ze de villa heeft verlaten? Daar hoeft ze niet lang over na te denken. “Ik ga vooral de uitspraken van mijn grote broer missen, die van Jonna“, vertelt Vanity met een grote lach. “Hij kon me heel goed altijd die peptalks geven.”

Ook Kimmy gaat ze enorm missen. “Altijd die vreugde die ze heeft. Maar eigenlijk ga ik iedereen missen. Ze zijn allemaal schatten.”

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Grazia Nederland (@grazia_nl)

 

Exit

Tijdens de laatste herkoppeling moest Job kiezen tussen twee leuke dames: Naomi en Vanity. Hij besloot voor een koppel te vormen met Naomi, waardoor Vanity als single overbleef en de villa moest verlaten. “Heel spijtig dat ik eruit ben”, vertelt Vanity daarover. “Het was niet mijn eigen keuze, maar het heeft zo moeten zijn. Ik ben heel dankbaar voor dit avontuur en voor alle mensen die ik heb leren kennen.” Awh!

Beeld: Love Island

Laatste nieuws