Beschuit met muisjes! Mocro Maffia’s Achmed Akkabi is vader geworden

Het meisje heeft een prachtige naam gekregen.

Babynieuws! Mocro Maffia-acteur Achmed Akkabi en zijn vrouw Eileen Pekelharing zijn namelijk troste ouders geworden van een dochter. Op Instagram plaatst de kersverse papa zondagochtend een foto van hem en de kleine spruit.

Dochtertje

Heugelijk nieuws voor het pasgetrouwde koppel Achmed en Eileen. De twee hebben op 27 september hun dochtertje in hun armen mogen sluiten. Achmed deelt op Instagram een lief kiekje waarop hij de kleine meid vasthoudt en onthult in de caption meteen haar naam. “✨Aïcha Akkabi✨ 27.09.2023”, aldus de trotse vader. Wat een prachtige naam!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Achmed Akkabi (@achmedakkabi)

Felicitaties

In de comments wordt de acteur overspoeld met felicitaties. “Och gefeliciteerd ❤️❤️❤️”, reageert mama in spé Anna Nooshin. Monica Geuze schrijft: “Gefeliciteerd ❤️❤️❤️” en ook Chantal Janzen laat een berichtje achter: ”Waaaauw wat prachtig gefeliciteerd!❤️” De officiële account’s van Mocro Maffia en Videoland kunnen natuurlijk niet achterblijven en laten eveneens een stel hartjes achter onder het bericht.

Newly weds

Nadat Achmed in april al aan zijn volgers op Instagram liet weten dat hij zijn lover Eileen ten huwelijk had gevraagd, werden we eind mei getrakteerd op een reeks kiekjes van the big day. Op de allerlaatste foto in de carrousel zagen we toen een verassing, namelijk een foto van een echo met daaronder de tekst ‘Baby girl’. “💍+ … = 💗”, schreef Achmed in de caption bij de kiekjes. Nu is het dan zover en heeft het stel hun kleine meid eindelijk mogen verwelkomen. We wensen het kersverse gezinnetje veel geluk samen!

Bron: Instagram @achmedakkabi | Beeld: NL Beeld

Laatste nieuws