Hoogzwangere Joan Pronk deelt foto van babybuik: ‘Bijna compleet’

Prachtig!

De laatste loodjes zijn aangebroken voor Joan Pronk. De realityster verwacht binnenkort haar eerste kindje samen met lover Niek Marijnissen. Joan is inmiddels hoogzwanger en deelt daarvan een aantal prachtige kiekjes op Instagram.

Babybuik

Joan is prachtig zwanger! Reden genoeg om haar babybump vast te leggen tijdens een photoshoot, samen met Niek. Op Instagram deelt de realityster het resultaat van de shoot. “Almost complete ❤️👨‍👩‍👦”, luidt de caption. Enne, we moeten zeggen: het zijn prachtige foto’s!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Joan Pronk (@joanpronk)

Eerste kindje

Love Islands Joan is al een tijdje helemaal in de wolken met haar grote liefde Niek, die we kennen van het eerste seizoen van De Bachelorette. In april maakten ze het heugelijke nieuws bekend dat ze ouders worden. “Ons lieve kleine wonder, wat ben je nu toch al bijzonder! Dankbaar dat wij jou mogen gaan ontvangen, wat een verlangen. 😍 Wij kunnen niet wachten op jou kom alsjeblieft maar gauw! Iedere dag iedere morgen zullen Papa en Mama voor jou met alle liefde gaan zorgen ✨❤️”, schreven ze destijds op Instagram. Later deelde het stel ook dat ze een meisje verwachten.

Zenuwachtig

Inmiddels komt de bevalling steeds dichterbij en begint Joan toch best zenuwachtig te worden, zo vertelde ze onlangs op Instagram. Ze denkt namelijk dat ze eerder gaat bevallen dan haar uitgerekende datum. “Mijn uitgerekende datum is 19-10 en heb zo’n idee dat ons meisje er eerder uitgaat komen. Geen idee waarom, maar heb gewoon zo’n gevoel”, aldus Joan.

Ook vraagt een volger of Joan van plan is om borstvoeding te gaan geven. “Ja, want ik heb hiervoor de mogelijkheid om dit te doen. Het lijkt mij een mooi en intiem moment samen. En hoe dat allemaal gaat, dat zou ik dan moeten zien, als het niet gaat dan niet, zo wel dan wel!”, aldus Joan. Succes met de laatste loodjes, Joan!

Bron: Instagram @joanpronk, Grazia archief | Beeld: NL Beeld

Laatste nieuws