Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Dit bedrag krijgen BN’ers die meedoen aan Expeditie Robinson

Ka-ching!

Expeditie Robinson is weer in volle gang! Ook dit seizoen zijn er weer twintig BN'ers gestrikt om af te reizen naar een onbewoond eiland, om daar vervolgens zonde eten te overleven en de meest extreme spellen te spelen. Maarre, wat krijgen ze daar eigenlijk voor?

BN'ers in Expeditie Robinson

Expeditieleden zijn vaak een lange tijd van huis. Het hangt er natuurlijk vanaf hoe lang je in het spel zit, maar als je het ver schopt ben je zomaar een dikke maand van huis. In die tijd kunnen ze natuurlijk ook niet werken. Het is dus logisch dat er een financiële vergoeding tegenover een deelname aan Expeditie Robinson staat.

Flink bedrag

Teams vormen, een bed bouwen op je eigen eiland, zelf eten vangen, spectaculaire proeven, bondjes en onderling gekonkel: Expeditie Robinson is voor deelnemers een once in a lifetime experience. En hoewel dat natuurlijk al een bijzondere ervaring is, krijgen ze ook nog een flink bedrag op hun rekening gestort. Hoewel deelnemers er nooit heel open en duidelijk over zijn, wat wij snappen, gaan er een hoop geruchten rond. Veronica Superguide zocht daarom uit wat een BN'er zou verdienen aan het programma.

Bonus

Naast dat het een enorme eer is om gevraagd te worden voor het survivalprogramma, krijgen deelnemers per persoon ook nog eens 10.000 euro. Ka-ching! Maar dat is nog niet alles. Als je goed je best doet en lang in het spel blijft, kan dit bedrag namelijk oplopen. Expeditieleden die tot de samensmelting komen zouden namelijk nog eens 1.000 euro per dag extra krijgen. Finalisten van het programma gaan dan wel met een lege maag en flink wat kilo's minder naar huis, maar hun portemonnee is goed genoeg gevuld om dat er snel weer bij aan te eten.

Bron: Girlscene | Beeld: Shotbysud