MAFS’s Manuela schrikt van bekentenis Silio

'Once a cheater always a cheater'

In Married at First Sight: Match or Mistake konden we onlangs zien dat onder anderen Manuela en Silio elkaar het jawoord gaven. De twee zijn nu op hun huwelijksreis op het zonnige Cyprus en daar leren ze elkaar steeds beter kennen. Ze leren leuke dingen over elkaar, maar ook minder leuke dingen…

Beter leren kennen

Silio en Manuela willen elkaar graag beter leren kennen en besluiten in de nieuwste aflevering van MAFS lekker te gaan borrelen. “Ik hoop dat deze date ervoor zorgt dat we lekker de diepgang in gaan en dat ik hem leer kennen op een ander niveau”, begint Manuela. Ook hoopt ze dat Silio haar beter leert kennen. “Dat hij weet waar ik vandaan kom, hoe ik ben in relaties en wat mijn moeilijkheden zijn: dus echt next level gaan.”

Onder het genot van een drankje bespreken de newly weds dat het best goed tussen ze gaat. “Bij ons gaat het gewoon lekker toch? We hoeven niets te forceren”, vindt Silio. Ook Manuela sluit zich daarbij aan. “We hebben echt een klik en het is supergezellig. We viben gewoon goed. Het is grappig, we lachen veel en we hebben veel overeenkomsten.” Silio reageert daarop met dat hij wel snapt waarom de twee een match zijn.

Jaloezie

Vervolgens komen de wat serieuzere onderwerpen aan bod. Zo deelt Manuela dat ze wel jaloers kan zijn. “Ik ben natuurlijk wel Colombiaans. En ik was wel heel jaloers in het verleden, en een beetje pittig. Bij jou heb ik niet het gevoel – tot nu toe – dat ik dat moet zijn. Ik kan gewoon chill zijn.”

Silio vraagt zich vervolgens wanneer Manuela jaloers kan zijn. “Als jij mij aan de kant zet voor iemand anders”, begint Manuela. Ook vindt ze quality time heel belangrijk. Als iemand bijvoorbeeld steeds op zijn telefoon kijkt, of met andere dingen bezig is tijdens een date, vindt ze dat niet leuk. Ook deelt ze dat ze jaloers kan worden als Silio continu naar andere vrouwen zou kijken. “Dan voel ik me niet gerespecteerd en kan ik wel boos worden”, deelt ze.

De jaloezie van Manuela vindt Silio wel lastig. “Als iemand een beetje jaloers is, is dat gezond. Dat hoort erbij, maar het moet niet té gaan worden.” 

Liefdesleven Silio

Ook het liefdesleven van Silio komt ter sprake. Manuela is namelijk benieuwd naar wat er misging in zijn vorige relaties. “Ik ben nu bijna twee jaar vrijgezel”, begint Silio. “Ik heb twee relaties gehad. Bij de eerste was ik denk ik te jong. Ik was niet stabiel. Ik deed dingen die niet konden, dus ik heb iemand pijn gedaan. Het was haar goed recht om er een punt achter te zetten.” Manuela vraagt vervolgens wat Silio dan had gedaan. “Ik ben weleens vreemdgegaan”, geeft hij toe.

Dat Silio weleens vreemd is gegaan, vindt Manuela moeilijk om te horen. “Ik heb al trust issues met mannen. Ik heb dit ook weleens meegemaakt; dat ik ooit een side chick was”, vertelt ze Silio. “Toen Silio vertelde dat hij vreemd was gegaan had ik wel iets van: ik moet mijn muren omhoogtrekken, omdat ik al argwanend en jaloers ben in een relatie. Dan denk ik van: dit komt niet goed, want once a cheater always a cheater. Dus hij mag zich bij mij wel bewijzen dat hij serieus dit experiment in is gestapt”, vindt Manuela.

“Ik heb tot op de dag van vandaag spijt van wat ik gedaan heb”, voegt Silio later toe. “Ik was tevreden met wat ik had. Ze was iemand met wie ik verder wilde, maar toch heb ik het gedaan.” Silio’s eerlijkheid is iets wat Manuela kan waarderen: “Wanneer hij de reden vertelt waarom hij is vreemdgegaan, komt het heel oprecht over. Ik snap dat hij destijds misschien in een andere fase van zijn leven zat, en ik wil hem ook echt wel geloven. Ik heb niet het idee dat hij erover liegt, dus dat zit wel goed.”

Beeld: Videoland (Jasper Suyk)

Laatste nieuws