Even voorstellen: dit zijn de deelnemers van Married At First Sight: Match or Mistake

Deze singles durven het avontuur aan!

Trouwen met een vreemde: de meeste mensen moeten er niet aan denken. Toch durven twaalf singles het aan in Married At First Sight: Match or Mistake. Videoland kondigde onlangs al aan dat het programma 19 september van start gaat, en heeft zojuist ook bekendgemaakt wie de deelnemers zijn.

Seizoen twee

In dit gloednieuwe seizoen van Married at First Sight: Match or Mistake wagen single mannen en vrouwen opnieuw een sprong in het diepe door te trouwen met iemand die ze nog nooit eerder hebben ontmoet. Hierbij speelt de groepsdynamiek een ontzettend belangrijke rol. De koppels kunnen tijdens speciale stay or leave-ceremonies aangeven of ze het experiment voortzetten, of dat de liefde er voor hen toch niet in zit.

Deelnemers

Videoland heeft zojuist de deelnemers van het tweede seizoen voorgesteld. Deze dames en heren durven het aan om met een vreemde in het huwelijksbootje te stappen:

Marissa – 26 jaar

Marissa is 26 jaar oud, komt uit Langweer en mag zich de eigenaresse van een beauty- en schoonheidssalon noemen. Ze geniet van sporten en is regelmatig bij haar eigen paard te vinden. Ondanks haar drukke onderneming, maakt ze nog steeds tijd vrij voor ontspanning en haar vrienden. De nuchtere Friezin weet wat ze wil en dat is liefde. Ze is op zoek naar haar perfecte match en geeft zich volledig over aan dit liefdesavontuur.

Marissa

Ginger – 32 jaar

Ginger komt uit Heemstede en is werkzaam als KNF-laborant. Ze past zich gemakkelijk aan in groepsverband en is een echte sfeermaker. Maar als ze het ergens niet mee eens is zal ze dit zeker niet verbergen. Deze vrolijke meid houdt van lol trappen en gezelligheid en hoopt tijdens dit avontuur haar perfecte levenspartner te vinden.

Ginger MAFS

Manuela – 25 jaar

Manuela woont in het Belgische Lommel en is naast marketeer een lieve en loyale moeder van twee kinderen. Ze staat bekend om haar doorzettingsvermogen en temperamentvolle karakter. Ze is zeker niet op haar mondje gevallen en gaat dan ook geen uitdaging uit de weg. Manuela kan niet wachten op dit avontuur en grijpt deze kans op liefde met beide handen aan.

Manuela

Rosa – 27 jaar

De 27-jarige purser uit Volendam, heeft een sterke band met haar familie en gaat met haar vriendinnen regelmatig op zoek naar de leukste restaurantjes en barretjes. In haar vrije tijd zoekt ze graag de zon op in Ibiza, maar geniet ze er ook van om weer heerlijk thuis te zijn. Ze zorgt er dan ook te allen tijde voor dat niet alleen haar stulpje, maar ook zijzelf er tiptop verzorgd uitziet. Met haar positieve energie stelt Rosa zich volledig open voor dit avontuur vol liefde.

Rosa

Wendy – 35 jaar

De zorgzame en spontane Wendy uit Almere werkt als backoffice medewerker en woont samen met haar twaalfjarige zoon. Ze is een sfeermaker, houdt van gezelligheid en kan zich makkelijk aanpassen in diverse situaties en weet ook erg goed wat ze wil. Wendy is een echte dierenvriend en heeft naast twee katten ook een hond waar ze dol op is. Ze heeft haar leven helemaal op orde maar mist nog één ding en dat is de liefde van haar leven.

Wendy

Victoria – 26 jaar

De 26-jarige Viktoria is afkomstig uit Spijkenisse werkt als finance-trainee. Ze is superhecht met haar familie en vrienden en vindt het dan ook heel belangrijk dat haar toekomstige man bij hen in de smaak valt. Ze is ruimdenkend en zoekt dit ook in een partner. De sociale Victoria is altijd op zoek naar een nieuw avontuur en springt nu volledig in het diepe voor het vinden van haar liefde.

Victoria

Jack – 29 jaar

Jack is een 29-jarige online coach en persoonlijke begeleider uit Arnhem die vijf à zes dagen per week in de sportschool te vinden is. Als hij ergens zijn zinnen op zet dan gaat hij er volledig voor. Mensen kunnen altijd bij hem terecht met hun verhaal en als hij het er ergens niet mee eens is dan windt hij daar geen doekjes om. Jack heeft zijn leven op orde en het enige wat hij nu nog zoekt is de perfecte partner om zijn leven mee te delen.

Jack

Olivier – 31 jaar

Olivier komt uit Haarlem en is 31 jaar oud. Het is een gevoelige en zeer attente man. Hij is graag bezig, want naast dat hij actief is als model en videograaf, houdt hij ook van klussen. Olivier gaat geen uitdaging uit de weg en is op bepaalde vlakken zeer gedisciplineerd. Hij verwacht dat zijn match hem daarin volledig ondersteuning in geeft. Olivier heeft vooral veel zin om een sprong in het diepe te wagen en op zoek te gaan naar zijn liefdesmatch.

Olivier

Silio – 30 jaar

Silio, een 30-jarige vader van twee kinderen uit Tilburg, werkt als vestigingsmanager van een uitzendbureau. Silio is een fanatiek voetballer en houdt van de competitie die hierbij hoort. Hij is een sociale jongen die houdt van gezelligheid, alleen op liefdesgebied ontbreekt voor hem nog de perfecte match. Hij heeft hard gewerkt voor waar hij nu staat en hoopt hier de liefde te vinden.

Silio

Jeroen – 41 jaar

Jeroen, 41 jaar oud en komt uit Groesbeek, is een extraverte en vrolijke man die graag gezellige mensen om zich heen heeft. Naast zijn baan als begeleider in de gehandicaptenzorg, ontwerpt hij sneakers samen met zijn klanten. Jeroen zit vol energie, geniet van het leven en hoopt de liefde van zijn leven te vinden om samen mooie momenten mee te kunnen maken.

Jeroen

Roy – 31 jaar

Roy, 31 jaar, is afkomstig uit Voorburg en is een echt gezelligheidsdier. Hij neemt zijn verantwoordelijke taak als handhaver serieus en houdt zich buiten werkuren graag bezig met muziek en het sleutelen aan auto’s. Roy gaat lachend en vol positieve energie door het leven en zal er alles aan doen om het zijn liefdesmatch naar haar zin te maken.

Roy

Jeff – 27 jaar

Jeff is 27 jaar, woont op Texel en is gastheer in de horeca. Hij brengt graag veel tijd door in de sportschool zodat hij zowel fysiek als mentaal topfit blijft. Hij is een sympathiek persoon, zit altijd vol met energie en heeft ook een hele gevoelige kant. Jeff heeft een grote passie voor muziek en kan niet wachten om deze met zijn liefdesmatch te delen.

Jeff

Dinsdag en woensdag

Gelukkig hoeven we nog maar een maandje geduld te hebben. Married at First Sight: Match or Mistake is vanaf 19 september te zien. En voor wie één keer MAFS per week eigenlijk te weinig vindt, is er ook goed nieuws. Elke dinsdag en woensdag zullen er namelijk nieuwe afleveringen verschijnen. Extra leuk: 19 september kun je meteen van twee afleveringen genieten!

Beeld: Videoland (Jasper Suyk)

Laatste nieuws