Love Island Thijn onthult of hij openstaat voor All Stars-editie Love Island

Hoewel Love Islands Thijn en Naomi hun connectie in Nederland graag willen onderzoeken, is het niet vanzelfsprekend dat er daadwerkelijk een romantische spark tussen de twee zal ontstaan. Als we met Thijn bellen zijn we dan ook benieuwd of hij ervoor zou openstaan om mee te doen aan Love Island: All Stars.

All Stars-seizoen

Mocht je het gemist hebben: Love Island UK kondigde onlangs een All Stars-seizoen aan. Welke oud-Islanders meedoen is nog niet bekend, maar dat we oude bekenden terug gaan zien in het programma is een ding dat zeker is.

Het nieuwste seizoen van Love Island Nederland en België was een reguliere editie, maar had wel een All Stars-tintje. Zo deden Job (Love Island 2021) en Amandine (Love Island 2022) allebei nog een keertje mee aan het liefdesprogramma. Maarre, zou Thijn – als hij single blijft – ervoor openstaan om nog een keer mee te doen? “Ik heb het altijd gedacht: als je iets een tweede keer doet, kan het eigenlijk alleen maar tegenvallen”, deelt Thijn als we met hem bellen. “Ik heb nu al een keer deelgenomen aan Love Island en er drie mooie weken beleefd. Als ik opnieuw mee zou doen aan Love Island, ben ik bang dat het tegenvalt.”

Toch zou Thijn wel openstaan voor een Love Island: All Stars-editie. “Stel dat ze me voor een All Stars-seizoen zouden vragen, zou ik wel geïnteresseerd zijn.” Toch zou Thijn niet meteen ‘ja’ zeggen. “Ik zou er dan wel even over na moeten denken, maar misschien zou ik wel meedoen. Wie weet vind ik dan wel de liefde, want daar ben ik nog steeds naar op zoek.”

Ander programma

De Islander heeft nu mee kunnen maken hoe het is om continu een camera om je heen te hebben. Zou hij het dan ook zien zitten om aan een ander programma mee te doen? “Met de jongens heb ik het daar in de villa ook over gehad. Het lijkt me heel leuk om eens aan Expeditie Robinson mee te doen. Daar zit echt uitdaging in, en daar hou ik heel erg van.”

Ook hoopt Thijn dat hij tv geen vaarwel hoeft te kussen. “Ik zou graag een programma willen presenteren, maar daar moet ik nog wel echt in groeien. Iets voor later.” Ha!

Beeld: Love Island/RTL

Laatste nieuws