Oh no! Love Islands Jonna en Nycole zijn uit elkaar

'Hij zal altijd een speciaal plekje hebben in mijn hart'

Afgelopen weekend was het ein-de-lijk tijd voor de finale van Love Island 2023. Met twee officiële koppels keken we wekenlang uit naar de spannende ontknoping. Maar helaas is er nu al verdrietig nieuws uit realityland, want Nycole heeft op haar Instagram Stories bekend gemaakt dat zij en Jonna zonder elkaar verder gaan.

Love Island

Na vier weken was het eindelijk zover. Presentatoren Victor Verhulst en Holly Mae Brood kroonden zaterdag de winnaars van Love Island 2023. De derde plek was voor Nycole en Jonna. Hoewel ze gehoopt hadden de eerste plaats te bemachtigen, zijn ze niet ontevreden. “Uiteindelijk ben ik niet naar Love Island gekomen voor medailles, maar ben ik gekomen om in de liefde te geloven”, vertelde Jonna na de spannende ontknoping. Dankzij Nycole geloofde hij weer in de liefde. “Ik ben sowieso een winnaar”, aldus Jonna.

Officieel een stelletje

De romance tussen Nycole en Jonna heeft de nodige ups en downs gekend, maar Jonna was er zeker van dat Nycole de ware voor hem was. Tijdens de final date besloot de Islander dan ook om ervoor te gaan en Nycole officieel te vragen als ‘zijn meisje’. Nycole wilde niets liever en gaf met een dikke kus antwoord op zijn vraag: “Ik wil graag jouw vriendinnetje zijn.”

Nycole
Beeld: Instagram @nycolediass

Uit elkaar

Helaas lag er geen lang en gelukkig samenzijn in het verschiet. Op Instagram laat Nycole weten dat zij en Jonna uit elkaar zijn. “Na een heel mooi avontuur hebben gehad met Jonna besluiten wij hier toch een punt achter te zetten. Ik had het ook anders zien lopen dan dit”, begint Nycole haar bericht op Instagram Stories. “Je leeft daar heel erg in een bubbel en dan merk je dat in de realiteit dingen toch heel anders zijn.” Daarbij deelt Nycole dat ze zich niet fijn voelt bij de uitspraken van Jonna die ze heeft gehoord na het terugzien van de beelden. “Ook wil ik eerlijk tegenover mezelf blijven en Jonna. Daarom wil ik niemand aan het lijntje houden en nu nog voor de ‘show’ bij hem blijven, want daar voel ik me niet goed bij”, schrijft de Islander. “Verder waardeer ik alle mooie momenten met Jonna en zal hij altijd een speciaal plekje in mijn hart hebben ❤️” Awh!

Bron: Instagram @nycolediass | Beeld: Love Island/RTL

Laatste nieuws