Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

It's official: Anne Vedder bevestigt relatie op Instagram

Hoe leuk!

Leuk nieuws voor Twin of Gold Anne Vedder. De ontwerpster en onderneemster maakt namelijk bekend dat ze weer gelukkig is in de liefde. Op Instagram deelt ze het heugelijke nieuws dat de relatie met haar nieuwe vriend officieel is. Cute!

Instagram official

Met romantische vakantiekiekjes op Instagram bevestigt Anne Vedder haar relatie met artiest Stephan Leicher. We hebben ze al vaker samen gezien, maar nu is het dan echt Instagram official!

De twee lovebirds genieten van een welverdiende vakantie in Mexico. "Tulum Day 1! ☀️ Helemaal verliefd op deze plek (want; het weer, het eten, de mensen, het uitzicht... Alles is echt fantastisch!)" luidt de caption bij de kiekjes. Inmiddels zijn de twee happily in love, want de founder van Vedder & Vedder sluit haar bericht af met: "En... natuurlijk ook helemaal verliefd op deze man ❤️." Ahw! Gelukkig deelt het kersverse koppel nog meer zonnige én verliefde plaatjes op hun Instagram Stories.

Lieve reacties

Dat de relatie van Anne en Stephan nu officieel is, is hun followers niet ontgaan. De post stroomt over van lieve reacties. Zo schrijft zus Franky Vedder: "😍😍." Reageert Roxanne Kwant met een hartje en klinkt het verder met: "Wat leukk ❤️. Heel veel geluk samen", "Het is je zo gegund lieverd! Geweldig ❤️🫶🏽." Ook namens Grazia gefeliciteerd!

Vedder & Vedder

We kennen Anne Vedder natuurlijk allemaal van het wereldbekende sieradenmerk Vedder & Vedder dat ze samen met haar tweelingzus Esther Vedder onderneemt. De blondines kregen internationale bekendheid door de sieraden in de show van superster Rita Ora. En ook hebben ze al grote samenwerkingen mogen verwezenlijken met onder andere Romee Strijd en Sylvie Meis. De zusjes timmeren een glansrijke carrière aan de weg!

Bron: Instagram @annevedder | Beeld: NL Beeld, Instagram @annevedder