Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Babynieuws! Esther Vedder bevallen van eerste kindje

En wat een bijzondere naam!

Heugelijk nieuws voor Esther Vedder en haar vriend Ismael. De twee maakten afgelopen woensdag op Instagram bekend dat ze ouders zijn geworden van hun allereerste kindje.

Frankie Anna de Ling

Hun dochtertje Frankie Anna de Ling is geboren op 28 augustus, zo laten de kersverse ouders weten. "You are so loved little girl 🕊", staat er bij een reeks prachtige foto's van het gezin. Enne, met de naam van de kleine meid wordt het meteen duidelijk dat ze vernoemd is naar Esthers zussen Franka en Anne, how cute!

Begin dit jaar deelde de ontwerpster, onderneemster en Twin of Gold dat ze in verwachting is van haar eerste kindje. Met een prachtige serie foto’s op Instagram deelde het Vedder-zusje het grote nieuws met de wereld. “Baby Vedder on the way“, schreef ze vol trots bij de kiekjes. Inmiddels heeft de trotse mommy de eindstreep ein-de-lijk bereikt en kunnen Esther en Ismael optimaal genieten van hun kleine spruit.

Reacties

Ook in de reacties stroomt het over van de felicitaties en lieve berichten. "Gefeliciteerd 💕", reageert Maxime Meiland. Chantal Janzen schrijft: "Gefeliciteerd en alle geluk!❤️" En ook Sylvie Meis reageert op het heugelijke nieuws met: "Gefeliciteerd lieverd met jullie prachtige dochter!💖"

Anderen reageren met: "Daar is ze! Gefeliciteerd, en geniet van deze bijzondere tijd.❤️", "Mooi hè, het mooiste! Gefeliciteerd! Nu lekker genieten ❤️❤️❤️" en "Zo bijzonder naar je beide zussen vernoemd😍" Ook names Grazia, gefeliciteerd!

Bron: Instagram | Beeld: Instagram, Vedder & Vedder