Big news voor Anne en Esther Vedder!

Vanaf deze week kunnen we de zusjes volgen in hun eigen YouTube-serie.

De tweelingzusjes Anne en Esther Vedder hebben we in hun documentaire Twins of Gold al een beetje kunnen volgen in hun privéleven. Maarre, daar komt vanaf deze week weer verandering in! De zusjes hebben namelijk hun eigen YouTube-serie Vedder & Vedder de Serie gelanceerd. Exciting!

Twins of Gold

Anne en Esther Vedder zijn de succesvolle ondernemers achter van het welbekende sieradenmerk Vedder & Vedder. En dat de zusjes al aardig hard aan de weg hebben getimmerd, is een understatement. Zo hebben ze al samenwerkingen gehad met niemand minder dan Rita Ora, Romee Strijd en Sylvie Meis.

In 2021 waren de tweelingzusjes al te zien in hun eigen driedelige documentaire-serie Twins of Gold, waarin de blondines werden gevolgd op persoonlijk én zakelijk gebied. Zo kwam er in de serie naar boven hoe ze samenwerkten met the one and only Rita Ora en zagen we wat ze deden als ze even niet in de spotlights stonden.

Eigen serie

Toch hebben de twee na de documentaire niet stilgezeten. Zo is Vedder & Vedder nóg meer gegroeid en hebben ze naast hun werkzaamheden in het bedrijf, ook nog eens een podcast gelanceerd. Hierin praten de zusjes over alles wat hen bezighoudt en nodigen ze interessante gasten uit. Love that!

But there’s more! Afgelopen week hebben Anne en Esther namelijk hun eigen YouTube-serie: Vedder & Vedder de Serie gelanceerd. Exciting!

Eerste aflevering

“Wij vonden het leuk om een gedeelte van ons leven te gaan opnemen omdat ik net het grote nieuws heb verteld dat ik zwanger ben”, begint Esther. “Maar we hebben ook heel veel andere leuke, nieuwe dingen op de plank”, vult Anne haar zus aan. Oeh!

Deze week is de allereerste aflevering van de serie online gekomen en het belooft al meteen veel goeds voor de volgende afleveringen. Zo neemt Esther de kijkers mee gedurende haar reis in Indonesië. Hier gaat ze met haar vriend Ismael en zijn familie terug naar zijn roots. En ook Anne besluit het regenachtige weer in Nederland in te ruilen voor een zonnige bestemming, en gaat op reis naar Barcelona. Al met al een heleboel kijkplezier dus!

Om de week op dinsdag komt er om 16:00 uur een nieuwe aflevering online van Vedder & Vedder de Serie.

Bron: YouTube Vedder & Vedder | Beeld: Vedder & Vedder

Laatste nieuws