Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Robbert Rodenburg gaat de grens over met Open Kaart

'Die kleine jongensdroom is uitgekomen'

Robbert Rodenburg timmert keihard aan de weg in Nederland. Zijn serie Open Kaart, waarin hij openhartige gesprekken voert met Bekende Nederlanders, is een enorm succes op YouTube. Enne, de presentator heeft nu groot nieuws! Open Kaart gaat namelijk de grens over, zo deelt hij vol trots op Instagram.

Open Casa

"Een kleine jongetjes droom is uitgekomen… Open Kaart gaat de grens over!!!" deelt Robbert vol trots op Instagram. Het programma gaat Open Casa heten. "Open Kaart ontstond een aantal jaar geleden aan een gemis in het huidige tv/media landschap en ook vanuit de oprechte interesse in mensen", blikt de presentator terug. "Samen met Daan en een fantastische crew hebben we inmiddels talloze afleveringen gemaakt, verschillende prijzen gewonnen, met als hoogtepunt wel de Televizier. Vorige week zijn we begonnen met de opnames van onze nieuwe serie, een format idee waar ik stiekem altijd van gedroomd heb", aldus Robbert.

Droom verwezenlijken in Italië

Voor zijn gloednieuwe serie is Robbert afgereisd naar Italië. "Een huis in een prachtige omgeving en daar allemaal leuke, interessante, inspirerende gasten uitnodigen. Mooie gesprekken, activiteiten, samen eten, samen borrelen, samen het leven vieren. Die kleine jongensdroom is uitgekomen…" vertelt hij over de serie. "De afgelopen maanden heb ik een aantal weken mogen filmen in Thailand, nu ben ik met mijn beste vriend een droom aan het verwezenlijken in Italië. Als de kleine Robbert dit toch eens allemaal zou hebben geweten… 🥺🥺 Blij, dankbaar en heel veel zin om binnenkort onze nieuwe serie met jullie te delen!" Gelukkig hoeven we niet heel lang meer te wachten tot we de eerste aflevering kunnen bekijken. Open Casa is namelijk vanaf 27 juli te zien op YouTube.

Eigen productie

Ook bestie Daan Hoogervorst deelt een enthousiast bericht over de serie op the gram. "Hai wij zijn robberten Daan en we zijn op dit moment een f*cking vette productie aan het maken. Een eigen productie. Niet bij een zender. Niet bij een streamer. Maar gewoon helemaal lekker zelf voor YouTube", deelt hij vol trots. "Kan niet wachten tot jullie het kunnen gaan zien. Mooie gesprekken, waanzinnige activiteiten en heeeeele fijne gasten. En dit maken we met een GEWELDIG team waarvan er maar een deel op deze foto’s staat. ❤️ Ga het zien lieve mensen!" We can't wait! 

Bron: Instagram @robbertrodenburg en @daanhoogervorst | Beeld: NL Beeld