Wauw! Maria Tailor heeft droomhuis gekocht in Amsterdam

'Ben zo blij dat we dit pareltje hebben gevonden'

We weten allemaal dat de huizenmarkt killing is – en al helemaal als je een woning zoekt in onze hoofdstad. Toch is het Maria Tailor gelukt! Op Instagram laat de Real Housewife weten dat ze haar droomhuis heeft gevonden in Amsterdam.

Droomhuis gevonden

WE FOUND OUR DREAMHOUSE!!! 🏠”, begint Maria het bericht vol enthousiasme. Daarbij deelt ze een kiekje waarop ze de sleutels vasthoudt in haar nieuwe woonkamer. “Na 5 jaar als halve nomade door Amsterdam te hebben gereisd hebben we nu een blijvende plek gevonden”, deelt de housewife. De zoektocht was namelijk niet gemakkelijk. “De huizenmarkt in Amsterdam is echt niet te doen 😖 Dus ben zo blij dat we dit pareltje hebben gevonden.” Ze is haar makelaar dan ook enorm dankbaar. “Het is je toch gelukt om voor dit meest kritische en veeleisende mens een prachtige plek te regelen. ❤️”

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Maria Tailor (@mariatailor)

Felicitaties

In de comments kan Maria natuurlijk rekenen op een hoop felicitaties. “😍😍😍 gefeliciteerd!!! Veel geluk met z’n allen!” schrijft Kim Kötter. “Mazzeltov 🔥🔥❤️”, reageert de nieuwste aanwinst van The Real Housewives of Amsterdam, Tamara Elbaz. “Gefeliciteerd lieverd! Housewarming!🔥🔥”, “Gefeliciteerd met jullie droomhuis🥳🥳” en “Ahhhhh prachtig schat!!! Your very own happy house 🏠💚”, klinkt het verder. Ook namens Grazia van harte gefeliciteerd met deze parel!

Nieuw seizoen

Nog heel even geduld, want vanaf 26 oktober is Maria weer te zien in een nieuw seizoen van The Real Housewives of Amsterdam. Samen met Djamila, Cherry-Ann, Hella, Kimmylien, Susanna en Tamara zal ze weer zorgen voor de nodige drama. “We volgen de zeven succesvolle dames uit de Amsterdamse high society op de voet en dat belooft nog meer humor, drama en verrassende wendingen”, verklapt Videoland over het tweede seizoen. “We beginnen de eerste aflevering goed, want de kou tussen Maria en Cherry-Ann is nog niet uit de lucht na de geruchtmakende reünie van vorig seizoen. En ook de nieuwe housewife Tamara zorgt direct voor opschudding.” We can’t wait! 

Bron: Instagram @mariatailor | Beeld: NL Beeld 

Laatste nieuws