Oh no: er is weer geprobeerd in te breken bij Maria Tailor

'Het geeft me een naar gevoel dat ze me in de gaten houden'

Begin dit jaar deelde Maria Tailor op Instagram dat er was ingebroken in haar huis toen zij aan het genieten was van een zonovergoten vakantie. Zo vertelde ze dat de inbrekers na vijf pogingen het pas voor elkaar kregen om daadwerkelijk ín haar huis te staan. Nu, ongeveer een half jaar later, deelt de realityster dat er opnieuw een poging tot inbraak is gedaan. Oh no!

Poging tot inbraak

“Elke vakantie weer hetzelfde riedeltje. Ik zorg dat er niets van waarde thuis blijft liggen omdat ik rustig wil slapen op mijn vakantiebestemming”, begint ze haar verhaal op Instagram. “Het is gewoon normaal geworden voor me. De afgelopen 5 jaar en bij alle 3 mijn woningen zijn er pogingen tot inbraak geweest. Ik heb alle maatregelen genomen die je maar kan nemen maar toch zijn er altijd weer nieuwe slimmeriken die denken dat ze een slag kunnen slaan in mijn woning.”

“Het erge vind ik dat het een way of life is geworden. Dit is nou eenmaal de wereld waar ik in leef”, vervolgt ze. “Ik geniet enorm van mijn werk maar dit is wel de keerzijde van de medaille. Al heb ik genoeg vrienden die niet in de media werken die dit ook kennen. Ik blijf positief en scherp. En geloof dat mijn kinderen en ik een beschermengel hebben! ✨👼🏼✨👼🏼✨👼🏼”

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Maria Tailor (@mariatailor)

Naar gevoel

In de video vertelt de housewife hoe vervelend ze het incident vindt. “Dat is de reden waarom ik altijd als ik op vakantie ga, al mijn spullen wegbreng. Dus er is ook niks thuis, maar dat geeft me nog steeds wel een naar gevoel dat ze me in de gaten houden”, laat ze weten. “Het blijft echt vervelend omdat je je weer moet bezighouden met deze negativiteit.” Enne: we get that!

Bron: Instagram @mariatailor | Beeld: NL Beeld, Instagram @mariatailor

Laatste nieuws