Barbie-film breekt opnieuw record in Nederland

En daarom is de film binnenkort op extra grote schermen te zien mét een speciale boodschap van Greta Gerwig.

We kunnen er niet omheen: Barbie is wereldwijd een enorme hit. De film is al door miljoenen mensen bekeken en breekt het ene na het andere record. Ook in Nederland heeft Barbie weer een record verbroken. Het is namelijk de succesvolste film van 2023 tot nu toe. Enne, dat wordt gevierd met iets speciaals!

Van de troon gestoten

Met 1.685.179 bezoekers sinds de release op 19 juli, is Barbie de meest succesvolle film van 2023 in Nederland tot nu toe. Dat heeft producent Warner Bros vandaag bekendgemaakt. Dankzij de ruim 1,6 miljoen bezoekers, is er tot nu toe bijna 19 miljoen euro binnengekomen. Daarmee stoot de populaire film, met Margot Robbie en Ryan Gosling in de hoofdrollen van Barbie en Ken, The Super Mario Bros Movie van de troon qua bezoekersaantallen en opbrengst.

Op de derde plaats in het rijtje met meest succesvolle films van dit jaar tot nu toe in Nederland, staat Oppenheimer. Ook deze populaire film draait, net als Barbie, nog steeds in de bioscopen en trekt mega veel bezoekers.

Extra grote schermen

Successen moet je vieren, vindt ook Warmer Bros. Daarom kondigen ze aan dat Barbie binnenkort voor het eerst naar IMAX komt. De film zal vanaf 21 september één week lang te zien zijn op de extra grote schermen. Daarbij krijgen bezoekers ook een introductie te zien van regisseur Greta Gerwig, en aan het einde een aantal exclusieve beelden die door haar zelf zijn uitgezocht. Een goede reden om ein-de-lijk de Barbie-film te gaan bekijken, als je het ons vraagt. Of om ‘m gewoon nóg een keer te zien!

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Barbie

Laatste nieuws