Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Oeh la la! Kylie Jenner en Timothée Chalamet zoenend gespot

It's getting hot in here!

The 2023 Met Gala

Love is in the air! De afgelopen maanden draaide de geruchtenmolen rondom de relatie van Kylie Jenner en Timothée Chalamet overuren. Toch werden de twee nauwelijks in het openbaar gespot. Maar nieuwe beelden liegen er niet om, want het is duidelijk dik aan tussen de twee!

Geruchten

Op social media werd er begin dit jaar gespeculeerd dat Kylie en Timothée aan het daten zouden zijn. Niemand, maar dan ook echt niemand, zag dit nieuwe Hollywoodkoppel aankomen. Toch date Kylie Jenner blijkbaar al maanden met de bekende acteur. Toen ze deze zomer op het festival Coachella gespot werden samen, werden de geruchten bevestigd.

Zoenend gespot

Enne, afgelopen weekend wist de Amerikaanse entertainmentwebsite TMZ het liefdeskoppel opnieuw vast te leggen op beeld. Het stel werd intiem gespot tijdens een concert van Beyoncé. Op de beelden zien we Kylie en Timothée zoenen en knuffelen. "Kylie Jenner and Timothée Chalamet just went public with their very hot romance at Beyoncé's concert!", luidt het. Aahw!

Ex

Kylie Jenner en haar ex Travis Scott werden in februari 2022 nog trotse ouders van zoontje Wolf. In maart 2022 maakte ze echter bekend dat de naam Wolf toch niet bij haar zoon past, en dat hij een andere naam zou krijgen. Welke naam het kindje dan kreeg, hield Kylie lange tijd geheim. Bijna een jaar later, in februari 2023 maakt ze de naam van het kindje bekend. In de caption van een Instagram-post schreef ze dat haar zoon Aire heet.

Bron: TMZ, People | Beeld: NL Beeld

Showbizz
  • Kylie Jenner attends The 2023 Met Gala Celebrating "Karl Lagerfeld: A Line Of Beauty" at The Metropolitan Museum of Art on May 01, 2023 in New York City. Photo by DNphotography/ABACAPRESS.COM