Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Kylie Jenner biecht op toch een borstvergroting gedaan te hebben

Na jaren geeft Kylie het eindelijk toe.

The 2023 Met Gala

Hoewel Kylie Jenner jarenlang bleef ontkennen dat ze iets aan haar uiterlijk heeft laten doen bij de cosmetische dokter, begint ze langzamerhand toch het een en ander op te biechten. Zo liet ze eerder al weten lipfillers gedaan te hebben en biecht ze nu ook op dat ze haar borsten heeft laten doen.

Onder het mes

Kylie geeft in de laatste aflevering van dit seizoen van The Kardashians toe dat ze inderdaad onder het mes is geweest voor haar boobs. Dat deed ze al nog voordat ze zwanger raakte van dochtertje Stormi. Achteraf gezien was dit niet bepaald de beste timing voor een boobjob. "Ik heb mijn borsten laten doen vóór Stormi ... niet denkend dat ik een kind zou krijgen op mijn 20e", zegt ze.

Ze heeft naar eigen zeggen dan ook spijt van haar beslissing. "Ze waren nog aan het genezen. Ik had prachtige borsten. Natuurlijk. Gewoon prachtig. Perfecte grootte, perfecte alles. En ik wou natuurlijk dat ik ze nooit had laten doen. Ik zou iedereen die erover nadenkt aanraden om te wachten tot na de kinderen", aldus Kylie.

Eerlijk

Het is de eerste keer dat Kylie open spreekt over haar boobjob. Voorheen bleef ze het ontkennen en gaf ze aan dat het kwam door haar menstruatie of dat ze een push-up beha van Victoria Secret droeg.

Ze hoopt dat haar dochter Stormi later niet dezelfde keuze als haar maakt. "Ik zou er kapot van zijn als ze op haar 19e haar lichaam zou laten doen", zegt Kylie in het tv-programma. "Ze is het mooiste wat er is. Ik wil de beste moeder en het beste voorbeeld voor haar zijn. Ik wou dat ik haar kon zijn en het allemaal anders kon doen, want ik zou nergens aankomen."

Bron: NSMBL | Beeld: NL Beeld

Showbizz
  • Kylie Jenner attends The 2023 Met Gala Celebrating "Karl Lagerfeld: A Line Of Beauty" at The Metropolitan Museum of Art on May 01, 2023 in New York City. Photo by DNphotography/ABACAPRESS.COM