Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Kylie Jenner heeft gehuild om naamkeuze van zoontje

'Ik heb hem nooit Wolf genoemd. Nooit'

The Vanity Fair Oscar Party 2023

Kylie Jenner en Travis Scott werden in februari 2022 de trotse ouders van zoontje Wolf. In maart 2022 maakte Kylie echter bekend dat de naam Wolf toch niet bij haar zoon past, en dat hij een andere naam zou krijgen. In de laatste aflevering van The Kardashians onthult Kylie dat ze zelfs heeft gehuild om de naamkeuze van haar zoon.

Andere naam

Begin dit jaar onthulde Kylie dat haar zoontje vanaf heden de naam Aire draagt. Ze vond de naam Wolf toch niet bij hem passen. In de laatste aflevering van het derde seizoen van The Kardashians vertelt Kylie dat ze een andere naam voor haar zoon in gedachten heeft.  "Ik ben officieel begonnen met het proces om de naam van mijn zoon te veranderen." We horen Kylie met haar vriendin Stassie praten over de naamkeuze. "Er is geen naam goed genoeg voor hem", zegt ze.

Hormonen

Kylie vertelt aan Stassie dat haar zwangerschapshormonen ervoor hebben gezorgd dat ze ineens zo onzeker werd over de naam Wolf. Ze werd zelfs zo onzeker, dat ze onder de douche in tranen uitbarstte. "Ik wist niet dat de postpartum me zo zou raken. Ik heb hem nooit Wolf genoemd. Nooit", zegt Kylie. Op een gegeven moment – tijdens een douchesessie – bedacht Kylie zich dat ze spijt had van haar keuze. "Wat heb ik zojuist gedaan? Wolf?" zegt ze over het moment van bezinning.

De naam Wolf stond niet eens op haar lijstje, dus ze vindt haar eigen keuze nog steeds raar. Kylie zegt dat ze het liefst een naam voor haar zoon wilde met een speciale betekenis. Aire is bijvoorbeeld Hebreeuws voor 'Leeuw van God'.

@kyliejennerhappy birthday Aire. i love you♬ you are my sunshine - christina perri

Uiteindelijk heeft Kylie op de eerste verjaardag van haar zoontje zijn nieuwe naam onthult. Aha!

Bron: RTL Nieuws | Beeld: NL Beeld, TikTok

Showbizz
  • Kylie Jenner arriving at the Vanity Fair Oscar Party 2023, Wallis Annenberg Center for the Performing Arts, Los Angeles. Credit: Doug Peters/EMPICS