Oeh la la: is deze populaire acteur de nieuwe liefde van Kylie Jenner?

Op TikTok reageert iedereen op z’n zachtst gezegd verbaasd op de geruchten. Niemand, maar dan ook echt niemand, zag dit nieuwe hollywoodkoppel aankomen. Toch date Kylie Jenner blijkbaar al maanden met een hele bekend acteur. Als we de bronnen mogen geloven in ieder geval.

Uit betrouwbare bron

En die bronnen zijn niet zomaar bronnen. Niemand minder dan het populaire Instagram-account DeuxMoi brengt namelijk het nieuws dat Kylie Jenner en Timothée Chalamet al maanden een setje zijn. What?

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door curators of pop culture (@deuxmoi)

De Instagram-pagina heeft het vaak bij het rechte eind als het aankomt op celebrity ins en outs en meldt nu dat de relatie tussen Kylie en Timothée bevestigd is door meerdere bronnen. Ze zouden zelfs al zo lang bij elkaar zijn dat ze oudejaarsavond met elkaar hebben doorgebracht in Aspen en ze zouden later deze maand samen naar Coachella gaan.

Coachella

Of de geruchten echt waar zijn, zullen we wellicht tijdens Coachella ontdekken, want het koppel zou plannen maken om daar later deze maand samen naartoe te gaan. De woordvoerders van de twee hebben nog niet gereageerd op het nieuws, maar fans blijven er in ieder geval lustig op los speculeren.

Verbaasde reacties

Ook de verbaasde comments blijven binnenstromen. ‘Timothée en Kylie die daten stond niet op mijn bingokaart voor 2023, wat gebeurt er?’ schrijft iemand. Een ander tweet: ‘Kylie Jenner en Timothée Chalamet… Ik kan er met mijn hoofd gewoon niet bij. Dit is terrifying information.’

Travis Scott

Kylie Jenner en haar ex Travis Scott werden in februari 2022 nog trotse ouders van zoontje Wolf. In maart 2022 maakte ze echter bekend dat de naam Wolf toch niet bij haar zoon past, en dat hij een andere naam zou krijgen. Welke naam het kindje dan kreeg, hield Kylie lange tijd geheim. Bijna een jaar later, in februari 2023 maakt ze de naam van het kindje bekend. In de caption van een Instagram-post schrijft ze dat haar zoon Aire heet.

Bron: DeuxMoi | Beeld: NLBeeld

Laatste nieuws