Wauw! Anne en Esther Vedder in Forbes 40 onder 40 lijst

Hoe knap!

Anne en Esther Vedder zijn het nieuwe jaar goed begonnen. De zusjes staan namelijk als enige Nederlanders in de Forbes 40 under 40 lijst. Recent is de lijst verschenen in de Forbes 40 under 40 editie. Wat goeeed!

Onderneemsters

Zusjes Anne en Esther Vedder zijn de succesvolle ondernemers achter het megapopulaire sieradenmerk Vedder & Vedder. De ondernemende tweeling timmert al erg lang aan de weg en heeft zo grote samenwerkingen mogen verwezenlijken met onder andere Rita OraSylvie Meis en Romee Strijd. Ook hebben de zusjes onlangs The Selfmade Project, gelanceerd, waarin ze hun eigen succesverhaal delen met iedereen die ook het maximale uit zichzelf wil halen.

Forbes

Al deze successen zijn niet onopgemerkt gebleven bij Forbes magazine. Het magazine heeft de twinkling twin sisters namelijk opgenomen in de Forbes 40 under 40 van hun Monaco-editie “Kansen zien en grijpen, ook als de omstandigheden verre van ideaal lijken. Dat zo’n aanpak loont, bewijzen Anne en Esther Vedder”, luidt het bericht in het magazine over de zusjes.

“In korte tijd hebben de Nederlandse tweelingzussen van hun sieradenmerk Vedder & Vedder een miljoenenbedrijf gemaakt. Na het veroveren van Europa moet Amerika snel volgen. Ze ontwrichtten het middensegment van de sieradenmarkt door gepersonaliseerde sieraden betaalbaar te maken. Met hun Podcast, Talkshow, docuserie en het onlangs gelanceerde “The Selfmade Project” hebben ze nog een missie om mensen te inspireren om je droom en passie te volgen en in jezelf te geloven.”

Het artikel in Forbes. (Beeld: Forbes)

Anne en Esther zijn erg blij met hun plekje in het magazine. “Een mooiere afsluiting en beter begin van het jaar hadden we niet kunnen voorstellen. Of misschien toch wel, want een plek op de Forbes lijst is iets waar we echt van droomden. Dit is wel echt een eer en een moment om bij stil te staan. We gaan het ook zeker vieren met ons team. Het geeft ons ook weer zo veel drive om dit nieuwe jaar nog veel meer mooie dingen te doen en anderen te inspireren,”, aldus de zusjes in een persbericht.

Bron & Beeld: Vedder & Vedder, Forbes, Brunopress

Laatste nieuws