Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Esther Vedder showt groeiende babybuik: ‘Nog heel eventjes’

De Vedder-twin is inmiddels hoogzwanger.

Esther Vedder is growing and glowing! In februari maakte de Vedder & Vedder-eigenaresse bekend dat ze in verwachting is van haar eerste kindje, samen met lover Ismael. Inmiddels is ze hoogzwanger en showt ze nog even haar prachtige babybuik op Instagram.

Beach bump

"Beach Bump 💖", schrijft Esther bij een stralende foto van zichzelf op het strand van Noordwijk, waarop haar babybump goed te zien is. "Nog heel eventjes genieten van de baby in m’n buik want elk moment kan het alweer verleden tijd zijn 🥺", vervolgt ze. "Zo gewend aan die buik geraakt ondertussen dat het bijna weer raar gaat zijn als het weg is. 😆"

In verwachting

"Begin dit jaar deelde de ontwerpster, onderneemster en Twin of Gold dat ze in verwachting is van haar eerste kindje. Met een prachtige serie foto’s op Instagram deelde het Vedder-zusje het grote nieuws met de wereld. “Baby Vedder on the way", schreef ze vol trots bij de kiekjes. Inmiddels zijn we meer dan een half jaar verder en kunnen Esther en Ismael hun kleine spruit bijna verwelkomen.

Lieve reacties en complimenten

Onder de foto stromen lieve reacties binnen voor de mommy to be. "Gek hè… eerst wennen aan een buik(je) en daarna weer aan een lege buik… succes met alle voorbereidingen! ❤️🙌" reageert iemand. "Wat ben je mooi! 😍", "Zo mooi zwanger 😍" en "Wow wat mooi zie je eruit en zo mooi zwanger ❤️", complimenteren andere volgers haar. Enne, daar zijn wij het helemaal mee eens. Geniet van de laatste loodjes, Esther!

Bron: Instagram @esther.vedder | Beeld: Vedder & Vedder