Babynieuws: Esther Vedder verwacht eerste kindje!

'Baby Vedder on the way!'

Groot nieuws voor ontwerpster, onderneemster, en Twin of Gold Esther Vedder. Zij maakte vanavond bekend dat ze haar eerste kindje verwacht!

Mommy to be

Met een prachtige set foto’s op haar Instagram-account deelt het Vedder-zusje het grote nieuws. “Baby Vedder on the way“, schrijft ze trots bij de kiekjes.

Op de eerste foto poseert ze met vriend Ismael, met wie zij sinds 2021 samen is. Op beide foto’s laat de CEO haar baby bump goed zien, en de pregnancy glow op de foto’s is ook niet te missen. Gorgeous!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Esther Vedder (@esther.vedder)

Tante Vedder

In de comments duiken volop celebs op die de ontwerpster feliciteren met het grote nieuws. “Eindelijk Insta-official! Gefeliciteerd jullie!”, schrijft Freek Vonk, de vriend van zusje Franka Vedder, bij de foto’s. Ook onder andere Lieke van Lexmond, Sylvie Meis, en Susanna Klibansky feliciteren de blonde beauty met haar bun in the oven.

Maar natuurlijk kan zusje Anne Vedder ook niet ontbreken. “CAN’T WAIT!!! ❤️❤️❤️❤️”, schrijft zij. Fans van de knappe tweeling gaan helemaal mee in haar enthousiasme. “Gefeliciteerd Tante @annevedder”, reageert één. Een ander schrijft: “Tante Anne en Tante Franka. Hoe leuk klinkt dat?”

Ook Grazia wil Esther en Ismael natuurlijk hartelijk feliciteren met hun aankomende kleine!

Bron: Instagram @Esther.vedder, RTL Boulevard | Beeld: Vedder & Vedder

Laatste nieuws