Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Wauw: eerste beelden Beste Zangers beloven veel goeds

Wij pakken de tissues er vast bij...

Onze perfecte zaterdagavond als we geen zin hebben om de bloemetjes buiten te zetten? Met een goed glas wijn en een kaasplankje binnen handbereik traantjes wegpinken bij het kijken naar Beste Zangers. Goed nieuws voor wie dit ook wel kan waarderen, want het programma deelt de eerste beelden van het komende seizoen – en die beloven veel goeds.

Nieuw seizoen

Na lang wachten is het over ruim twee weken eindelijk weer zover: dan breekt het nieuwe seizoen van Beste Zangers aan. De eerste aflevering kunnen we verwachten op 2 september, en daarna kunnen we iedere zaterdagavond weer lekker op de bank kruipen om te genieten van de meest prachtige stemmen.

Eerste beelden

Op Instagram deelt het programma nu alvast een teaser van wat we vanaf 2 september kunnen verwachten. Enne, looks good! Op de beelden zien we dat de artiesten van dit seizoen Douwe Bob, Duncan Laurence, Nick Schilder, Marco Bakker, Numidia, MEAU en Mell zijn. Zij gaan allemaal het podium betreden om elkaars liedjes te vertolken.

Emoties

Zoals we gewend zijn bij Beste Zangers, zien we nu al op de beelden dat het zingen een hoop emoties oproept bij de deelnemers onderling. Nog heel eventjes geduld dus, maar over twee weken kunnen ook wij onze traantjes weer weg gaan pinken!

Bron: RTL Boulevard | Beeld: AVROTROS, Instagram @bestezangers