Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Jessie Maya onthult: 'Ik ben gevraagd als verleidster in Temptation Island'

Wait, what?

In de nieuwe RTL online serie 'De Zomer Van' met presentator Farja neemt hij mensen die een belangrijke rol hebben gehad in het afgelopen tv-seizoen mee op een zomerse activiteit. In de allereerste aflevering nodigt hij Jessie Maya en Katinka van De Verraders uit en neemt hij ze mee naar een alpacaboerderij om ze het hemd van het lijf te vragen.

Helemaal in love

In de video heeft het drietal het natuurlijk over De Verraders, maar ook over andere – ietwat persoonlijkere – dingen. Zo is Jessie bijvoorbeeld al een tijdje helemaal in love met haar lover Koen. "Ik ben heel gelukkig, al vijf maanden", lacht ze. Ook vertelt ze dat ze heel graag met hem wil gaan trouwen en het liefst huisje, boompje, beestje wil. Als Farja vraagt of er dan misschien ook kindjes gaan komen is ze daar heel openhartig over. "Waarschijnlijk via een draagmoeder. Als ik een kind wil, wil ik dat wel gewoon van mezelf."

Nog meer onthullingen

Daarnaast onthult de beauty ook nog dat ze mee zou gaan doen aan Echte Meisjes in de Jungle. Wait, what? "We kwamen er met het contract en het geld gewoon niet uit", biecht ze op. "Ik wilde er gewoon een bepaald bedrag voor hebben en dat wilde ze me niet betalen." Ook is ze erg openhartig over dit bedrag: "20.000 euro." En als Farja vraagt hoeveel ze wilden betalen, vertelt ze dat dit een bedrag van 14.000 euro was.

Maar dat was nog niet alles! Zo vertelt Jessie dat ze ook een keer gevraagd is als verleidster in Temptation Island. Oh my... "Daar wilde ze me 50.000 euro voor betalen. Toen heb ik nee gezegd." Daar zat echter wel een verhaal achter. "Ze wilden heel het verhaaltje maken: 'eerste transgender-verleidster in Temptation Island'. En daar had ik geen zin in." Aha!

Bron: RTL De Zomer Van | Beeld: NL Beeld