Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Moeder Temptations Joël vond idee van deelname niets: 'Ze was bang dat ik mezelf voor schut zou zetten'

'Ze was bang dat ik sex zou hebben op tv'

Joël en Shanta deden als koppel mee aan Temptation Island: Love or Leave. In eerste instantie stond Joël niet bepaald te springen toen Shanta voorstelde om mee te doen aan het programma, en ook zijn moeder vond het maar niks.

Deelname Temptation Island

Joël en Shanta waren te zien in het meest recente seizoen van Temptation Island: Love or Leave. Toch zouden de twee bijna niet mee hebben gedaan als het aan Joël lag. Zo reageerde Joël niet enthousiast toen Shanta voorstelde mee te doen aan het programma. "Daar doe ik niet aan mee!", was Joëls eerste reactie, zo vertelt hij aan indebuurt Enschede.

Toch waren de twee wel te zien in Temptation. "De programmamakers haalden me over", verklaart Joël. "Uiteindelijk begon ik onze deelname te zien als een avontuur dat maar weinig mensen meemaken."

Reactie ouders

Joël was niet de enige die niet meteen enthousiast was over meedoen aan Temptation Island. Ook zijn ouders waren niet bepaald door het dolle heen toen ze hoorden dat hun zoon meedeed aan Temptation. "Die waren niet zo blij, nee", stelt Joël.

"Mijn moeder had het beeld voor ogen van hoe Temptation Island vroeger was, met echte verleiders en zo. Ze was bang dat ik sex zou hebben op tv, mijn carrière zou vergooien en mezelf voor schut zou zetten." Toch heeft ze alle afleveringen van het programma inmiddels gekeken, deelt Joël. Ha!

Bron: indebuurt | Beeld: Videoland (Tom Cornelissen)