Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Miriam over periode na Temptation: ’Heb er hele dagen om gehuild’

'Elke aflevering vond ik een hel', vertelt ze eerlijk.

Miriam was afgelopen seizoen te zien in Temptation Island: Love or Leave, samen met haar vriend Lester. Hoewel ze tijdens het programma behoorlijk wat moeite had om haar jaloezie onder controle te houden, overleefde het stel de ultieme relatietest en gingen ze sterker dan ooit terug naar Nederland. De periode na Temptation vond Miriam echter nog zwaarder dan de opnames zelf, vertelt ze in gesprek met LINDA.

Jaloezie onder controle houden

We leerden Miriam en Lester kennen in het laatste seizoen van Temptation Island. De twee kwamen in het programma als secret koppel, voordat ze echt het avontuur aangingen. Al snel bleek dat Miriam geen moeite had met de verleidingen om haar heen. Haar jaloezie onder controle houden was echter wel een ding. Regelmatig vloog ze uit de bocht met haar emoties, als ze 'slechte' beelden van Lester te zien kreeg. In gesprek met LINDA. vertelt de realityster eerlijk dat ze dat heel lastig vond om terug te zien op tv.

Hele dagen gehuild

"Na de opnames vond ik Temptation Island eigenlijk zwaarder dan tijdens”, vertelt Miriam. “Bij het kampvuur krijg je niet alles te zien wat er in de andere villa gebeurt, dat zie je pas tijdens de afleveringen", legt ze uit. Ze vond het dan ook lastig om alles terug te zien. "Elke aflevering vond ik een hel, ik heb er hele dagen om gehuild", deelt ze eerlijk. "Iedere keer als ik keek, dacht ik: het ene oor in, het andere oor uit. Dat lukte niet altijd." Haar vriend Lester kon er gelukkig iets beter mee omgaan. "Hij was heel lief voor me en begreep me. Daardoor werd het allemaal niet nóg erger."

Contact met anderen

De opnames van Temptation zijn inmiddels maanden geleden, maar Miriam heeft nog steeds goed contact met veel deelnemers. "Ik spreek Noortje, Giulia en Isabella nog", vertelt ze. "En de andere stellen ook wel, vooral Shanta." Sinds Iris en Mitch uit elkaar zijn, spreekt ze Iris ook vaker. Mitch daarentegen hoeft ze niet meer te spreken. "Ik heb zo met Iris te doen, nu zij uit elkaar is met Mitch. Daardoor is ons contact ook verbeterd, ik heb haar meteen geappt toen ik hoorde dat hij was vreemdgegaan. Ik kan me niet voorstellen waar zij nu doorheen gaat. Ik hoef Mitch ook nooit meer te zien, hij haalt het bloed onder mijn nagels vandaan nadat hij Iris dat heeft aangedaan.”

Bron: LINDA., Love Reality | Beeld: Tom Cornelissen