Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Temptations Miriam na laatste kampvuur: 'Ik ben geslaagd en hij niet'

Ouch!

De dreamdates zitten erop, dus het is tijd voor het allerlaatste kampvuur in Temptation Island: Love or Leave. Vanaf gisteren was ook het tweede gedeelte te zien op Videoland, waarin we erachter komen hoe het afloopt met Ramon en Melanie en Miriam en Lester. Voor Miriam eindigt het avontuur in een hoop tranen: haar lief Lester heeft op de dreamdate namelijk een belangrijke regel overtreden.

Let op: dit artikel bevat spoilers over de nieuwste aflevering van Temptation Island: Love or Leave. 

Eerste beelden

In de nieuwste en laatste aflevering van Temptation Island: Love or Leave zien we een relaxte Miriam. Ze heeft dan ook een goed gevoel over het laatste kampvuur. Miriam is tweeënhalf jaar samen met Lester en de twee kwamen als secret koppel de villa binnen. Ze doen naar eigen zeggen voornamelijk mee met het liefdesexperiment om Miriam haar jaloezie een beetje te temmen en te kijken hoe Lester zonder haar is.

Des te wrang voor haar dat ze nu – nadat ze naar eigen zeggen veel vooruitgang heeft geboekt om grip te krijgen op haar jaloerse gevoelens – slechte beelden gaat ontvangen. "Ik heb echt superveel geleerd. Ik heb een heel groeiproces doorgemaakt. Ik vind het ook fijn dat ik niet meer zo het bloed onder mijn eigen nagels uit aan het halen ben. Ik probeer hem gewoon te begrijpen", legt ze uit aan Monica Geuze.

Reactie

Het vertrouwen in Lester en de veronderstelling dat hij zich heeft gedragen op zijn dreamdate, verdwijnt als sneeuw voor de zon wanneer ze de laatste kampvuurbeelden te zien krijgt. Een harde – maar dan ook héle harde – regel van de twee, was dat ze nooit en te nimmer met iemand het bed zouden delen.

Lester gaat tijdens de romantische date in eerste instantie netjes op de grond liggen, maar na een aantal rondlopende insecten besluit hij toch om bij zijn ultieme temptation Marisol in bed te kruipen. Miriam hoort hem vervolgens ook op beeld zeggen: ''Wil je dan alleen dat topje uitdoen?'' De volgende ochtend geeft hij op camera toe: "Op gegeven moment lagen we wel een beetje kontje-kontje."

Niet geslaagd

Als Lester en Miriam worden herenigd is de spanning om te snijden. Miriam is laaiend: "Ik vertrouwde je 100 procent. Waarom doe je dat?!", zegt ze terwijl ze haar woede probeert te bedwingen. "Ik kan er ook niks anders van maken. Ik heb er echt spijt van", reageert Lester. Maar zijn vriendin denkt daar anders over: "Ook al lagen er beesten op de grond, ik ging daar niet naast liggen."

Miriam geeft meerdere keren aan graag weg te willen, maar als Monica en Kaj Gorgels haar vragen blijven stellen, zegt ze: "Ik ben geslaagd en hij niet, want ik ben echt niet meer jaloers; ik weet gewoon hoe het moet en hij niet." Wanneer Lester een poging probeert te doen om zijn vriendin te troosten, zegt Mirjam verdrietig: "Je hebt me écht voor schut gezet!"

Of Miriam en Lester Temptation Island: Love or Leave samen verlaten, zie je in de nieuwste aflevering die nu op Videoland staat. Spannend!

Bron: Videoland, Temptation Island: Love or Leave, RTL Boulevard | Beeld: Tom Cornelissen