Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Temptations Miriam over negatieve reacties: ‘Mensen switchen nu’

De realityster vertelt hoe ze met de negativiteit omging.

Het huidige seizoen van Temptation Island: Love or Leave is alweer afgelopen en dus weten we inmiddels dat alle koppels nog happy together zijn. Miriam en Lester waren by far het meest spraakmakende koppel dit seizoen, en vooral Miriam kreeg veel haat en negatieve reacties over zich heen. Maarre, dat lijkt nu langzaam om te slaan.

Miriam en Lester

Miriam en Lester begonnen dit seizoen als het secret koppel in Temptation Island. Op die manier kregen ze de unieke kans om zich een dag tussen de singles te voegen, voordat ze zelf de villa zouden betreden. Jaloezie was de reden waarom het stel de ultieme relatietest aanging. Het avontuur was, vooral voor Miriam, een emotionele rollercoaster. En net toen ze aan het einde dacht dat ze haar jaloezie onder controle had, kreeg ze tijdens het allerlaatste kampvuur alsnog 'slechte beelden' van Lester. Inmiddels zijn we een aantal maanden verder en kunnen we zeggen dat ze het avontuur hebben overleefd en nog steeds heel gelukkig zijn samen.

Negatieve reacties

Temptation Island is voor Miriam en Lester natuurlijk al maanden geleden opgenomen, maar de reacties komen nu pas. En vooral voor Miriam waren die vaak behoorlijk negatief. Na de laatste aflevering draaide dat echter om en sindsdien vinden mensen haar wél leuk. "Ik heb nu dat mensen een beetje switchen", vertelt ze tijdens een Mac Date aan Nick Eshuis. "Ik krijg ook berichten van 'eerst vond ik je echt niet leuk, maar na de laatste aflevering snap ik je echt volledig'."

https://www.youtube.com/watch?v=x1-fcrb_Rqk&ab_channel=NickEshuis

Goed mee omgaan

Hoewel het best heftig is wat Miriam allemaal over zich heen kreeg, staat ze er zelf nuchter in. "Voor ons is dat echt al zeven of acht maanden geleden. Dus elke keer als het donderdag is dan moet ik even terugblikken en kijken wat er ook alweer was gebeurd. Waarom zitten mensen me nu weer belachelijk te maken?" lacht ze. Voor Lester was het natuurlijk ook niet leuk om te zien dat zijn vriendin zoveel negativiteit over zich heen kreeg. "Maar als iemand ertegen kon was zij het wel", stelt hij. "Zij heeft echt schijt man, het boeit haar niks." You go! 

Bron: YouTube Nick Eshuis | Beeld: Tom Cornelissen