Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

It's official: Temptations Ramon en Melanie gaan samenwonen

'We hebben een huis gekocht'

Ramon en Melanie waren dit seizoen te zien in Temptation Island: Love or Leave. Het koppel kwam de villa binnen nadat Mike en Evie naar huis vertrokken. Maar hoewel het avontuur voor hun een stuk korter was, heeft het ze veel opgeleverd. In de nieuwste aflevering van Realitea onthult Melanie namelijk dat ze gaan samenwonen en zelfs al een huis hebben gekocht.

Temptation Island

Halverwege Temptation Island maakten we kennis met Ramon en Melanie. De twee wilden uitzoeken hoe sterk hun relatie was, omdat ze heel ver uit elkaar wonen. Daardoor konden ze elkaar alleen in de weekenden zien, omdat er altijd iemand is die 230 kilometer moet rijden. Mochten ze het avontuur overleven, dan zou samenwonen wellicht de volgende stap zijn. Voor dit koppel duurde het ultieme liefdesavontuur maar een weekje. Maarre, de twee zijn niet voor niets naar Mexico gevlogen. Door het programma beseften ze namelijk dat ze de ware voor elkaar zijn en daarom hebben ze nu een grote stap gezet samen.

Aparte levens

Dat het stel zover uit elkaar woont, maakt Melanie heel onzeker. "We hebben nu een heel apart leven van elkaar doordeweeks, waardoor ik denk als hij met vrienden is: heeft hij het misschien leuker met hen?" legt ze uit in Realitea. "Omdat je elkaar zo weinig ziet, ga je overal over malen." Gelukkig zijn deze zorgen binnenkort verleden tijd. Melaniet deelt namelijk dat de twee nu officieel gaan samenwonen!

Huis gekocht

In de aflevering vertelt Melanie dat ze samen met Ramon een huis heeft gekocht in Etten-Leur. "Ik denk dat ik veel zekerder ben over de relatie als ik hem dagelijks zie, want ik zie hem dan ’s avonds toch wel weer", aldus de Temptation-ster. "Hij kan lekker zijn ding doen, ik kan mijn ding doen en dan zien we elkaar wel weer." Eind goed, al goed. Van harte gefeliciteerd!

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Tom Cornelissen