Melanie over toekomstplannen met Ramon: ‘Daar moeten we het nog even goed over hebben’

'Ik wil wel graag voor mijn vijfentwintigste kindjes'

Het meest recente seizoen van Temptation Island: Love or Leave zit er alweer op en dat betekent dat we eindelijk de balans op kunnen maken. Want welke koppels zijn er nog samen en hoe ziet hun toekomst eruit? Grazia sprak Melanie en Ramon over hun toekomstplannen.

Samenwonen

Halverwege Temptation Island maakten we kennis met Ramon en Melanie. De twee wilden uitzoeken hoe sterk hun relatie was, omdat ze heel ver uit elkaar wonen. Daardoor konden ze elkaar alleen in de weekenden zien, omdat er altijd iemand is die 230 kilometer moet rijden. Mochten ze het avontuur overleven, dan zou samenwonen wellicht de volgende stap zijn. Voor dit koppel duurde het ultieme liefdesavontuur maar een weekje.

De twee zijn echter niet voor niets naar Mexico gevlogen. Door het programma beseften ze namelijk dat ze de ware voor elkaar zijn en daarom hebben ze nu een grote stap gezet samen. Ze gaan namelijk samenwonen! Maarre, hoe zit het met andere plannen voor de toekomst?

Kindjes

“Samenwonen is voor nu het grootste wat er op ons pad ligt”, zegt Melanie wanneer we met haar bellen. De twee hebben een huis gekocht in Etten-Leur, zo vertelden ze vorige week bij Realitea.

Samenwonen is al een uitdaging an sich, maar mocht dat goed gaan, weet het stel al wat de volgende stap wordt. “Ik wil wel graag voor mijn vijfentwintigste kindjes, maar daar moeten we het nog even goed over hebben. Ramon wil volgens mij wat later kindjes dus dat komt allemaal nog wel.” Eerst maar eens samenwonen, stelt ze vervolgens. “Stel dat het wel heel goed voelt en we krijgen ineens wel de kriebels, ja dan kan het (baby, red) eerder komen.” Voor nu doen ze het rustig aan. “We willen ook nog wat reisjes maken samen”, aldus Melanie. Hoe leuk!

Beeld: Tom Cornelissen

Laatste nieuws