Sisterhood: Yolanthe Cabau deelt lieve foto met haar zussen op Ibiza

'6 Cabau sisters out of 9'

Yolanthe Cabau is opgegroeid in one big happy family en heeft maar liefst twaalf broers en zussen. Dat ze het goed met elkaar kunnen vinden is geen geheim. Momenteel vertoeft de beauty dan ook samen met (een deel van) haar zussen op het zonnige Ibiza. Enne, dan kan een gezellige groepsfoto natuurlijk niet ontbreken!

Cabau sisters

6 Cabau sisters out of 9! 💓” schrijft Yolanthe op Instagram bij het kiekje. “Dat betekent dat drie zussen missen in deze foto en vier broers, in totaal dertien kinderen let’s gooo!” De beauty is opgegroeid in een heel groot gezin, en gelukkig kunnen de broers en zussen het erg goed met elkaar vinden. Zo zien we een heerlijke foto van Yo met vijf van haar sisters. Van links naar rechts staat op de foto Kalin Cabau, Xelly Cabau en Nathalie Cabau op de bovenste rij. Daaronder zitten Marina Cabau, Yolanthe zelf en Rebecca Cabau. Wat een knappe meiden!

Groot gezin

In de comments regent het complimenten voor de Cabau-zussen. “Zo knap allemaal 😍❤️”, “Jullie kunnen één voor één in tandpasta-commercial 🤩”, “Hoe trots moeten hun ouders zijn op hun knappe en succesvolle kinderen!!😍” en “Rijkdom!! ❤️” klinkt het in de reacties. Ook zijn er veel volgers die ook uit een groot gezin komen en de sisterhood herkennen. “Heerlijk! Ik heb 5 zussen en 4 broers. Je beste vrienden altijd dichtbij ♥️🙌”, reageert iemand. En “Wij zijn ook met 13 kinderen 8 meisjes en 5 broers”, schrijft een ander.

Bron: Instagram @yolanthecabau | Beeld: Martika Avalon

Laatste nieuws