Grote schrik voor Yolanthe Cabau na voetbalwedstrijd zoontje

Beterschap, Xess Xava!

Yolanthe Cabau is apetrots op zoontje Xess Xava, die inmiddels – net zoals zijn vader – al aardig goed weet hoe hij een balletje moet trappen. Echter, heeft hij na zijn laatste voetbalwedstrijd een blessure opgelopen en moest daarvoor naar het ziekenhuis. Op Instagram vertelt de bezorgde mama wat er precies gebeurd is met haar zoontje.

Voetbalwedstrijd

Yolanthe plaatste vandaag een aantal filmpjes in haar Instagram Stories waarin ze uitlegde wat er met haar zoontje aan de hand is. “Mijn lieve jongen had een ongelukje tijdens zijn voetbalwedstrijd. Hij kon niet slapen van de erge pijn, maar hij bleef maar zeggen dat het wel goed met hem ging omdat hij mij gerust wilde stellen”, legt Yolanthe uit. Het zat haar niet lekker, en dus besloot ze om toch even langs het ziekenhuis te gaan met Xess.

Ziekenhuisbezoek

“Is hij niet dapper en schattig? Ik hou zoveel van deze kleine jongen”, schrijft ze bij een andere video. Het bezoek aan het ziekenhuis bleek niet voor niets te zijn, want Xess heeft zijn sleutelbeen gebroken. Dat wordt de komende weken even herstellen en helaas geen voetbal spelen met zijn vriendjes. Beterschap, Xess Xava!

Liefde

In december vertelde Yolanthe nog aan Grazia hoeveel haar zoontje voor haar betekent. De kleine man is sinds zijn geboorte het belangrijkste in haar leven. “Mijn all time hoogtepunt is de geboorte van Xess. Hij heeft mij moeder gemaakt, met alle verantwoordelijk­heden die dat met zich meebrengt, maar ook met onvoorwaardelijke liefde”, legt ze uit. “Xess is mijn hart, het zonnetje in mijn leven.” Aahw!

Bron & Beeld: Martika Avalon, Instagram

Laatste nieuws