Shani en Davey zetten grote stap in relatie: ‘Wij kunnen niet wachten’

'Na lang wachten gaan wij het eindelijk delen'

Groot nieuws voor Shani en Davey! De twee zijn al een tijd happy together samen en hebben nu een grote stap in hun relatie gezet. Het EOTB-koppel heeft namelijk een huis gekocht! Op Instagram vertelt Shani er alles over.

Eindelijk delen

“Na lang wachten gaan wij het eindelijk delen. Wij hebben enkele maanden geleden een huis gekocht met aanbouw voor onze tattoozaak 🏡”, deelt Shani op Instagram. Daarbij deelt de EOTB-ster een foto van haar en Davey voor hun nieuwste aanwinst. Een prachtig hoekhuis!

Samen klussen

Er moet nog wel veel aan het huis gebeuren en daarom gaan Shani en Davey flink klussen. Enne, daar gaan we veel van zien! “Binnenkort zullen wij veranderen in sus en klus en kan je de hele renovatie volgen op ons YouTube-kanaal”, vertelt Shani. “Davey en ik zullen jullie in een serie op YouTube meenemen in ons project naar ons droomhuis.”

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Shani Van Hoey (@shanikevh)

Kunnen niet wachten

Shani en Davey hebben duidelijk heel veel zin in de toekomst samen. “Wij kunnen alleszins niet wachten om eraan te beginnen ❤️ op nog vele mooie stappen samen. ❤️❤️” Ahw! In de reacties onder de post stromen de felicitaties voor het stel binnen. “Goodluck ❤️❤️❤️❤️”, “Gefeliciteerd met jullie prachtige aankoop” en “Proficiat & succes met het verbouwen”, klinkt het in de comments. Ook namens Grazia van harte gefeliciteerd!

Bron: Instagram @shanikevh | Beeld: EOTB

Laatste nieuws